• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

3.000 TL'ye müzik ve oyun için IEM kulaklık önerisi

Bütçe
3.000 TL

Vhirnea

Uzman
Merhaba,

Uzun süredir IEM kulaklık almayı düşünüyorum. IEM kulaklıklardan pek anlayan birisi değilim. Elimde halihazırda Anker Liberty Bluetooth kulaklık ve bilgisayar içinse Corsair Void Elite kulaklık var.

Kullanıcıların çoğu ses kasmada ve şarkı dinlemede IEM kulaklıkların çok daha iyi olduğunu söylüyor. İsteğim hem oyun için hem müzik için çok iyi olması, yaklaşık 3 saat kullanımlarda kulağımı ağrıtmaması ve hem telefonda hem bilgisayarda kullanabilmek.

Telefonum Xiaomi ve jak girişi yok fakat sesten kaybetmeden telefona takabileceksem dönüştürücü de alırım.

Anakartım MSI B450M Gaming Plus ve ayrı olarak elimde Arturia ses kartı var fakat anakart tek başına besleyebilecekse daha iyi olabilir.

Daha düşük fiyata aynı ses kalitesini sunacak IEM var ise onu önermeniz çok daha iyi olur benim için. Ses kasmada Void Elite veya ses kalitesi Anker Liberty'den farksız olacaksa hiç almayacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

Ayrı olarak eklemeyi unutmuşum mikrofonu olursa iyi olur çünkü ayrı mikrofonum yok ve oyunlarda iletişim halinde olmam gerekiyor.

Sadece bilgisayar için kullanacak olursam farklı bir ürün mü önerirsiniz yoksa yine Simgot mu? @Simon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…