3.000 TL'ye Nike eşofman alınır mı?

Bütçe
3.000 TL

XXXTentacion 29

Becerikli
Makaleler
1
Dün Nike mağazasını dolaştım, 3 bine güzel eşofmanlar gördüm ama parasına değer mi, düşünüyorum? Alan var mı, nasıl?

Dostum renk atmaları olyor klasik birazda şans işi yine olduğu gibi ama yine de mevcut diğer markalardan iyi bir kalitede. Bu arada şu nuda belirtmiş olayım diğer markalar kalitesiz demiyorum onların içinde de aynı kalitede ürün bulunabiliyor ama bu fiyatlara çıkacaksan nike alma moda markalarından alabilirsin, günlük kullanım için markasız ya da diğer markalardan alabilirsin.

Zamanında Eskişehir'de Espark AVM'sinden Adidas'ın direkt kendi mağazasından koyu gri tonlarında eşofman almıştım. Üsteki arkadaşın yazdığı gibi daha doğru düzgün giymeden renk atması oldu. Hatta öyle böyle değil pespembe oldu. Normalde bu durum LC Waikiki, Defacto'dan aldığım ürünlerde aynısı oluyordu.

Pespembe mi? Valla hocam ben daha şok jordan tercih ediyorum sadece 1 eşofmanımda renk solması oldu onu da çok giydiğim için.

1 tanesinde de dikişler iyi değildi maalesef şans meselesi onu da Sneaks up’dan almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…