Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
Cevabınız için teşekkür ederim ama bir sorum olacak. N9 almayı düşünüyorum fakat yeni bir ürün olduğu için çok fazla incelleme bulamadım ve bu durum beni biraz korkutuyor. Bunun yanında MCHOSE markası bayağı öneriliyor. (özellikle X9 ürünü ama stok sorunu olduğu için bulamadım.) Sizce bu durumda N9 mu yoksa V9 Pro mu almak daha mantıklı olur?
Cevabınız için teşekkür ederim ama bir sorum olacak. N9 almayı düşünüyorum fakat yeni bir ürün olduğu için çok fazla incelleme bulamadım ve bu durum beni biraz korkutuyor. Bunun yanında MCHOSE markası bayağı öneriliyor. (özellikle X9 ürünü ama stok sorunu olduğu için bulamadım.) Sizce bu durumda N9 mu yoksa V9 Pro mu almak daha mantıklı olur?
Daha yeni, inceleme pek yok fakat ovuluyor bayagi. İyi bir ürün gibi gozukuyor, 3.000 TL butcede pek Wireless kulaklık yok. V9 Pro alınabilir fakat stoku yok. S9 Pro bakabilirsin.
Daha yeni, inceleme pek yok fakat ovuluyor bayagi. İyi bir ürün gibi gozukuyor, 3.000 TL butcede pek Wireless kulaklık yok. V9 Pro alınabilir fakat stoku yok. N9 Pro bakabilirsin.
Galiba bugün X9 ve V9 Pro stokları yenilendi ve şu an V9 Pro'yu sepetime ekledim ama çok kararsız kaldım ikisi arasında.
Galiba bugün X9 ve V9 Pro stokları yenilendi ve şu an V9 Pro'yu sepetime ekledim ama çok kararsız kaldım ikisi arasında.
Cok iyi fiyattan gelmis, V9 Pro tercih edebilirsin.
Teşekkür ederim yardımınız için.Cok iyi fiyattan gelmis, V9 Pro tercih edebilirsin.
Rica ederim.