Bütçe
3.000 TL

Furk4n

Gelişen
Merhaba arkadaşlar, bütçem 3.000 TL, oyuncu kulaklığı arıyorum. Çok fazla FPS oyunu oynamıyorum; FPS-hikaye karışık ve film dizi izlemek için kullanacağım. O yüzden kulaklıktan beklentim rahat-hafif olması, beyaz olması ve ses kalitesinin iyi olması. Şu an Logitech G 335 modeli tasarım ve renk olarak çok hoşuma gitti. Kullanıcılar rahat demiş, ancak ses kalitesi çok iyi değilmiş. Ancak program yükleyip ses kalitesini artırdıklarını söylemişler. Sizce alınır mı?

IMG_4402.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, ses kalitesi çok mu kötü olur? Bu modeldeki tasarımı ve rengi de çok hoşuma gitmişti.

Fiyatını hak etmiyor. Sırf Logitech tasarımı olduğu için beğenebilirsiniz ancak alternatif markalar daha iyi performans verecektir. Ayar çekseniz bile arkadaşların attığının ses kalitesine yaklaşamaz.

Bu kulaklığı yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum hemen hemen her akşam cs2 oynuyorum ve yüksek elolardayım faceit 9 lvl herhangi bir sorun yaşatmadı ve gerçekten çok hafif pedleri eskiyor sadece onları yan sanayi bulabiliyorsun ve sıfır gibi oluyor. bunu tavsiye ederim. senin attığın kulaklık benim kullandığıma çok yakın ve sorun çıkarıcağını düşünmüyorum.