ribbons Uzman Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 28 Beğeniler 6 22 Temmuz 2026 #1 Merhaba. Kasa ile gelen sıvı soğutmadan gına geldi biraz. Kule tipi soğutmaya geçmek istiyorum fakat kasama uygun hangi soğutucu gider bilmiyorum. Bütçe 3K'ye kadar çıkabilir. 32 GB 3600 MHz CL18 Dual. RTX 4060 Ti 8 GB. ASUS Prime B550M-K. Ryzen 5 5600. NZXT H510 Mid-Tower. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2026
Merhaba. Kasa ile gelen sıvı soğutmadan gına geldi biraz. Kule tipi soğutmaya geçmek istiyorum fakat kasama uygun hangi soğutucu gider bilmiyorum. Bütçe 3K'ye kadar çıkabilir. 32 GB 3600 MHz CL18 Dual. RTX 4060 Ti 8 GB. ASUS Prime B550M-K. Ryzen 5 5600. NZXT H510 Mid-Tower.
M Mehmet Güler 14 Başarılı Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 248 Çözümler 1 Beğeniler 118 22 Temmuz 2026 #2 5600 için kule tipi gerek yok ama, aşağıdaki modele bakabilirsin, fazlasıyla yeterli. Reklam değil. Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2026
5600 için kule tipi gerek yok ama, aşağıdaki modele bakabilirsin, fazlasıyla yeterli. Reklam değil. Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
DevAgonYa Uzman Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 82 Çözümler 2 Beğeniler 19 22 Temmuz 2026 #3 Ben Ryzen 7 7800X3D için Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 kullanıyorum. 75-80 dereceyi geçtiğini görmedim şimdiye kadar. Termal macun da Claws JC12 kullandım. Ölçülerini kontrol edip Peerless Assassin 120 SE de alabilirsin. ARGB olması veya olmaması sana kalmış. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2026
Ben Ryzen 7 7800X3D için Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 kullanıyorum. 75-80 dereceyi geçtiğini görmedim şimdiye kadar. Termal macun da Claws JC12 kullandım. Ölçülerini kontrol edip Peerless Assassin 120 SE de alabilirsin. ARGB olması veya olmaması sana kalmış.
KS KS ribbons Uzman Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 28 Beğeniler 6 22 Temmuz 2026 #4 Mehmet Güler dedi: 5600 için kule tipi gerek yok ama, aşağıdaki modele bakabilirsin, fazlasıyla yeterli. Reklam değil. Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Büyük ihtimalle bunu alacağım!
Mehmet Güler dedi: 5600 için kule tipi gerek yok ama, aşağıdaki modele bakabilirsin, fazlasıyla yeterli. Reklam değil. Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Büyük ihtimalle bunu alacağım!
dolleia 1 Becerikli Katılım 25 Kasım 2025 Mesajlar 94 Çözümler 1 Beğeniler 76 22 Temmuz 2026 #5 ribbons dedi: Teşekkürler. Büyük ihtimalle bunu alacağım! Genişletmek için tıkla... Ayni sogutucuyu ayni islemci icin kullaniyorum, gayet basarili bir sogutucu. Suphe etmeden alabilirsiniz.
ribbons dedi: Teşekkürler. Büyük ihtimalle bunu alacağım! Genişletmek için tıkla... Ayni sogutucuyu ayni islemci icin kullaniyorum, gayet basarili bir sogutucu. Suphe etmeden alabilirsiniz.
M Mehmet Güler 14 Başarılı Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 248 Çözümler 1 Beğeniler 118 22 Temmuz 2026 #6 betaplus = gamingen tr istersen buradan da alabilirsin. reklam değil. Thermalright Ürünler ve Fiyatları Thermalright Ürünler: Gaming ve teknolojik ürünlerde geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatlar ve güvenli alışveriş Gaming.Gen.TR adresinde seni bekliyor! www.gaming.gen.tr
betaplus = gamingen tr istersen buradan da alabilirsin. reklam değil. Thermalright Ürünler ve Fiyatları Thermalright Ürünler: Gaming ve teknolojik ürünlerde geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatlar ve güvenli alışveriş Gaming.Gen.TR adresinde seni bekliyor! www.gaming.gen.tr
KS KS ribbons Uzman Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 28 Beğeniler 6 24 Temmuz 2026 #7 Mehmet Güler dedi: Betaplus = gamingen TR istersen buradan da alabilirsin. Reklam değil. Thermalright Ürünler ve Fiyatları Thermalright Ürünler: Gaming ve teknolojik ürünlerde geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatlar ve güvenli alışveriş Gaming.Gen.TR adresinde seni bekliyor! www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tekrardan! Kasa ve anakartım açısından sıkıntı çıkmaz değil mi? Sığar tahminimce.
Mehmet Güler dedi: Betaplus = gamingen TR istersen buradan da alabilirsin. Reklam değil. Thermalright Ürünler ve Fiyatları Thermalright Ürünler: Gaming ve teknolojik ürünlerde geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatlar ve güvenli alışveriş Gaming.Gen.TR adresinde seni bekliyor! www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler tekrardan! Kasa ve anakartım açısından sıkıntı çıkmaz değil mi? Sığar tahminimce.
DevAgonYa Uzman Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 82 Çözümler 2 Beğeniler 19 28 Temmuz 2026 #8 ribbons dedi: Teşekkürler tekrardan! Kasa ve anakartım açısından sıkıntı çıkmaz değil mi? Sığar tahminimce. Genişletmek için tıkla... Kasa/soğutucu boyutlarını araştırarak veya yapay zekaya bu kasaya bu soğutucu sığar mı diye sorarak rahatça emin olabilirsin.
ribbons dedi: Teşekkürler tekrardan! Kasa ve anakartım açısından sıkıntı çıkmaz değil mi? Sığar tahminimce. Genişletmek için tıkla... Kasa/soğutucu boyutlarını araştırarak veya yapay zekaya bu kasaya bu soğutucu sığar mı diye sorarak rahatça emin olabilirsin.