Merhaba, bu fiyat bandında sıvı soğutucu önerir misiniz?
Eğer kule tipi önerirseniz onlara da açığım fakat birinci tercihim sıvı soğutucu zaten R5 7500F için istiyorum. Soğutma performansı çok önemli değil. Göze güzel gözüksün, yeterli. Şimdiden teşekkür ederim.
Eğer kule tipi önerirseniz onlara da açığım fakat birinci tercihim sıvı soğutucu zaten R5 7500F için istiyorum. Soğutma performansı çok önemli değil. Göze güzel gözüksün, yeterli. Şimdiden teşekkür ederim.
Enermax Liqmaxflo Argb 360Mm Intel-Amd Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (Elc-Lmf360T-Argb) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Thermalright Frozen Magic 360 Black ARGB V2 360mm AMD Uyumlu BULK İşlemci Sıvı Soğutucu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Termal Macun ürünleri için idefix`i ziyaret edin.