3.000 TL'ye R7 9700X için soğutucu önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ryz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 856
  • Etiketler Etiketler
    9700x soğutma

ryz

Uzman
Makaleler
1
Arkadaşlar şu an elimde Aerocool Rave4 var, bununla pek soğumayacak gibi duruyor. CS 2'de 70 bantlarında geziniyor. Sizce soğutma alınır mı, alırsam ne almalıyım? 3.000 lira bandını aşamam.

Arkadaşlar şu an elimde Aerocool Rave4 var, bununla pek soğumayacak gibi duruyor. CS 2'de 70 bantlarında geziniyor. Sizce soğutma alınır mı, alırsam ne almalıyım? 3.000 lira bandını aşamam.
Kasa nedir?

Su yaz sicaginda bile 9700X'i o sogutucu ile 70 derecede tutabiliyorsan cok da kotu bir sogutucu degilmis. Diger oyunlardaki sicakliklarin 85'i gecmiyorsa bana gore o sogutucu ile devam edip parani cebinde tutabilirsin. Her islemcinin sicaklik sweet spotu farkli. Ryzen'in guncel islemcileri 90-95 derecede dahi calisacak derecede tasarlandi.

Lian Li 205m mesh.

160mm CPU soğutucu desteği var mış. O soğutucu o derecelerde tutuyorsa Phantom Spirit gibi modeller daha soğuk tutar.

-154mm yüksekliğinde.

-158mm yükseliğinde.

-155mm yüksekliğinde.

Performans olarak: Phantom Spirit EVO > Pearless Assassin 140 White > Phantom Spirit > Pearless Assassin Siyah

Son düzenleme:
Klimalı odadayım hocam. 5600'den geçiş yaptım. Ayrıca kasanın havalandırması gayet iyi arkasındaki egzoz fanı da P12MAX kullanıyorum bu derecelerde çalıştırmaya devam edeyim mi? Biliyorsunuz para kolay kazanılmıyor.

Klima calismiyorken kac derece?

Frost commander icin 160cm kasam destekliyor saniyordum ama 140 mmlik fan dışarı çıkıntı yaptığı icin kasaya sigmamisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…