3.000 TL'ye red switch veya benzer hissiyatlı klavye önerisi

Bütçe
3.000 TL

Lineer Switch zaten turqoise Switch her türlü değer rakipleri falan 6.000 TL bandındayken.

Quantum wasteland hakkında internette bilgi bulamadim ama baileys ve contour modeli cift enjeksiyonlu PBT bilginiz olsun.

Lineer Switch zaten turqoise Switch her türlü değer rakipleri falan 6.000 TL bandındayken.

Quantum wasteland hakkında internette bilgi bulamadim ama baikeys ve contour modeli cift enjeksiyonlu PBT bilginiz olsun.

Dark world ile aralarında bir fark var mı hepsi alüminyum kasa mı? Pp ne ayrıca.

Dark world, white jelly ve folding renklerinde pp / baileys, Black contours ve quantum wasteland renklerinde FR4 positioning plate bulunmaktadır.

Dark world ile aralarında bir fark var mı hepsi alüminyum kasa mı?

Hepsi alüminyum kasa değisiklik gösteren şeyler birinci olarak plate ve keycaps mazemesi ve kalitesi olabilir Dark worldun keycapsi zaten farklı keycaps hakkında her modeli araştırdım ama sadece baileys ve contour modeline ulaşabildim.

Black Contours'u alıyorum o zaman teşekkürler.

Alttaki iki model şu an yok şimdiden hayırlı olsun.

Dark world ile aralarında bir fark var mı hepsi alüminyum kasa mı? Pp ne ayrıca.

Dark world, white jelly ve folding renklerinde pp / baileys, Black contours ve quantum wasteland renklerinde FR4 positioning plate bulunmaktadır.

O pp,FR4 plate dediğimiz şey yazma hissiyatına etki eden plate adlandırdığımız ayni zamanda biraz sesine etki eden şeylerdir çok aman tanrım dedirtecek veya çok büyük fark olmaz ama FR4 plate varken onu tercih etmeye çalışırdım kullanma zamanim oldu biraz hissediliyor sonuçta.

Son düzenleme:

Beyaz olmasa alırdım da çok ters kalıyor setupa keycapsleri de beğenemedim.

Beyaz olmasa alırdım da çok ters kalıyor setupa keycapsleri de beğenemedim.

Beyaz istemiyorsanız quantum ve contour dışında pek bir tercih. Yok quantum modelini internette hiç göremedim ışık geçiriyor mu keycapsleri ne o bilgilere ulaşamadım ulugames kendisine sormak iyi olur onun dışında contour modelini attım size zaten.

Ben yanlış anlamışım pardon sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…