Mustckmk 14 Uzman Katılım 4 Nisan 2026 Mesajlar 165 Çözümler 1 Beğeniler 90 7 Temmuz 2026 #1 ROM atıp ikincil bir cihaz yapmak istediğim için istiyorum. Tavsiyeniz ve önerileriniz var mı? Bazen bir Android cihaza ihtiyacım oluyor.
ROM atıp ikincil bir cihaz yapmak istediğim için istiyorum. Tavsiyeniz ve önerileriniz var mı? Bazen bir Android cihaza ihtiyacım oluyor.
C1505 4 Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 245 Çözümler 1 Beğeniler 111 Yer Outpost 7 Temmuz 2026 #2 Mustckmk dedi: ROM atıp ikincil bir cihaz yapmak istediğim için istiyorum. Tavsiyeniz ve önerileriniz var mı? Bazen bir Android cihaza ihtiyacım oluyor. Genişletmek için tıkla... Mi 8 veya Mi 9T ye bakabilirsiniz.
Mustckmk dedi: ROM atıp ikincil bir cihaz yapmak istediğim için istiyorum. Tavsiyeniz ve önerileriniz var mı? Bazen bir Android cihaza ihtiyacım oluyor. Genişletmek için tıkla... Mi 8 veya Mi 9T ye bakabilirsiniz.
Asily 54 Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.955 Makaleler 11 Çözümler 17 Beğeniler 2.078 Yer Karabük 12 Temmuz 2026 #3 Mustckmk dedi: ROM atıp ikincil bir cihaz yapmak istediğim için istiyorum. Tavsiyeniz ve önerileriniz var mı? Bazen bir Android cihaza ihtiyacım oluyor. Genişletmek için tıkla... Mi 8 bakılabilir.
Mustckmk dedi: ROM atıp ikincil bir cihaz yapmak istediğim için istiyorum. Tavsiyeniz ve önerileriniz var mı? Bazen bir Android cihaza ihtiyacım oluyor. Genişletmek için tıkla... Mi 8 bakılabilir.