3.000 TL'ye Ryzen 7 5800X için soğutucu önerisi

Bütçe
3.000 TL

kaanxmia

Gelişen
İyi sosyaller herkese arkadaşlar AMD Ryzen 7 5800X işlemcim için sıvı soğutma veya kule tipi soğutucu arıyorum. Bütçem 3K, kasam Corsair Spec Delta RGB 650W, ekran kartım RTX 5060, anakartım Gigabyte B450MS2H.

Son düzenleyen: Moderatör:
Overclock yaptığım 5700X işlemciyi Deepcool AK400 ile soğutabiliyordum. Bence 3.000 TL vermeye gerek yok. 1700 TL verip alacağınız bir Phantom Spirit 120 ile de gayet iyi soğur bu işlemci.

Overclock yaptığım 5700X işlemciyi DeepCool AK400 ile soğutabiliyordum. Bence 3.000 TL vermeye gerek yok. 1700 TL verip alacağınız bir Phantom spirit 120 ile de gayet iyi soğur bu işlemci.

Soğutucuların kasa veya anakart gibi uyumluluk sorunları var mı?

Evet, AM4 sokete ve kasanın maksimum desteklediği soğutucu yüksekliğine uygun bir soğutucu seçmeniz gerekiyor.

Hangisini almalıyım?

Üsttekini alabilirsin yeni stok gelmiş sanırım. Birkaç saat önce baktığımızda yoktu.

Phantom Spirit, Peerless Assassin'in daha güncel bir versiyonu. Ayrıca Phantom Spirit'te ek olarak 1 ısı borusu daha var. Ben Phantom Spirit'i tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…