2. el olarak çok çok güzel masalar gördüm Letgo ve Sarı sitede fakat uygun araç yok. Kasalı araç lazım; şu an sıfır almaktan başka çarem yok. İlk linkteki dediğin Trendyol olan mı?
2. el olarak çok çok güzel masalar gördüm Letgo ve Sarı sitede fakat uygun araç yok. Kasalı araç lazım; şu an sıfır almaktan başka çarem yok. İlk linkteki dediğin Trendyol olan mı?
O masalari almaya karar verdikten sonra bir tasimaciyla veya satan kisiye soyleseniz onlar yardimci olursa alın. Ama yine siz bilirsiniz tabii ki. Bu arada link verirsen abone olayim simdiden.
O masalari almaya karar verdikten sonra bir tasimaciyla veya satan kisiye soyleseniz onlar yardimci olursa alın. Ama yine siz bilirsiniz tabii ki. Bu arada link verirsen abone olayim simdiden.
Henüz kanal açmadım arkadaşlar arasında başlayacağım önce sonra Kick yani kafadan 6 ay- 1 sene var. Şimdiden masayı falan alayım.
Eğer yeterli yanıt veya öneri gelmezse zaten paraya kıyıp bir tanesini alacağım anlamadığım fiyatlar niye böyle uçuk? Yani 1 masanın maliyeti ne ki? Yurtdışında millet dışarı atıyor bunları. Biz de burada sürünüyoruz. Orta-Yüksek masalar 15-20 civarı el insaf ya.
Henüz kanal açmadım arkadaşlar arasında başlayacağım önce sonra Kick yani kafadan 6 ay- 1 sene var. Şimdiden masayı falan alayım.
Eğer yeterli yanıt veya öneri gelmezse zaten paraya kıyıp bir tanesini alacağım anlamadığım fiyatlar niye böyle uçuk? Yani 1 masanın maliyeti ne ki? Yurtdışında millet dışarı atıyor bunları. Biz de burada sürünüyoruz. Orta-Yüksek masalar 15-20 civarı el insaf ya.
Yayinci olmayi dusunuyorum ben de bakalım KPSS'den sonra kanala video bombardimani yapcam eger laptop falan alirsam. Illaki birisi tutar o videlarin. xD
Bir marangoza git, istediğin ölçüde MDF'yi kestir ve yaptır, tertemiz olur. Ben 2 adet masayı 4000 TL'ye yaptırdım, gümüş ayak kullandım ama U ayak ile muhtemelen aynı fiyata gelecektir tek masa. 3500-4000 bandında.
Bir marangoza git, istediğin ölçüde MDF'yi kestir ve yaptır, tertemiz olur. Ben 2 adet masayı 4000 TL'ye yaptırdım, gümüş ayak kullandım ama U ayak ile muhtemelen aynı fiyata gelecektir tek masa. 3500-4000 bandında.Eki Görüntüle 271510Eki Görüntüle 271511
Çok düşündüm. Ufak bir hesaplama ile nakliye fiyatı dahil istediğim masa 3000TL yi geçiyor. Sen 2 tarafa dayanak yapmışsın benim alacağım masayı koyacağım yerde dayanak yok ortada duracak o yüzden sallanmaması lazım. Marangoz yakında değil ayrıca biraz yol var kısaca uğraştırıcı bir yol ama eğer vaktim ve enerjim olsa dediğim gibi düşünmüştüm.
Sadece siteden, olursa tercihen Trendyol'dan U bacak 3000TL yi geçmeyecek bir masa. Aradığım bu