drakkar Becerikli Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 349 Çözümler 2 Beğeniler 242 Yer Ankara 28 Şubat 2026 #1 3. nesil AirPods kullanıyordum fakat sol teki artık çalışmıyor. Kronik sorunu olmayan güzel bir kulaklık önerebilir misiniz?
3. nesil AirPods kullanıyordum fakat sol teki artık çalışmıyor. Kronik sorunu olmayan güzel bir kulaklık önerebilir misiniz?
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.503 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.718 28 Şubat 2026 #2 3 bin TL'ye kadar en iyisi. https://app.hb.biz/IuiiHBhPq7H7 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2026
KS KS drakkar Becerikli Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 349 Çözümler 2 Beğeniler 242 Yer Ankara 28 Şubat 2026 #3 Simon dedi: 3 bin TL'ye kadar en iyisi. https://app.hb.biz/IuiiHBhPq7H7 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
Simon dedi: 3 bin TL'ye kadar en iyisi. https://app.hb.biz/IuiiHBhPq7H7 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.503 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.718 28 Şubat 2026 #4 drakkar dedi: Teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Seçiminde bol şans.
KS KS drakkar Becerikli Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 349 Çözümler 2 Beğeniler 242 Yer Ankara 28 Şubat 2026 #5 Simon dedi: Rica ederim. Seçiminde bol şans. Genişletmek için tıkla... iPhone kullanıyorum uyumsuz olmaz değil mi?
Simon dedi: Rica ederim. Seçiminde bol şans. Genişletmek için tıkla... iPhone kullanıyorum uyumsuz olmaz değil mi?
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.503 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.718 28 Şubat 2026 #6 drakkar dedi: iPhone kullanıyorum uyumsuz olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok. CMF ve Nothing marka kulaklıklar iOS ile uyumlu. Markalar iOS uyumuna dikkat ediyor özellikle. O konuda için rahat olsun.
drakkar dedi: iPhone kullanıyorum uyumsuz olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok. CMF ve Nothing marka kulaklıklar iOS ile uyumlu. Markalar iOS uyumuna dikkat ediyor özellikle. O konuda için rahat olsun.
KS KS drakkar Becerikli Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 349 Çözümler 2 Beğeniler 242 Yer Ankara 28 Şubat 2026 #7 Simon dedi: Yok. CMF ve Nothing marka kulaklıklar iOS ile uyumlu. Markalar iOS uyumuna dikkat ediyor özellikle. O konuda için rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Simon dedi: Yok. CMF ve Nothing marka kulaklıklar iOS ile uyumlu. Markalar iOS uyumuna dikkat ediyor özellikle. O konuda için rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
4rchura Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 260 Çözümler 2 Beğeniler 189 28 Şubat 2026 #8 Simon dedi: Yok. Cmf ve nothing marka kulaklıklar iOS ile uyumlu. Markalar iOS uyumuna dikkat ediyor özellikle. O konuda için rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Apple ile en iyi çalışan markalardan biri cmf. Bağlantı sorunu yaşamadım, ses kalitesi çok iyiydi ve arama sırasında kalite düşmüyordu.
Simon dedi: Yok. Cmf ve nothing marka kulaklıklar iOS ile uyumlu. Markalar iOS uyumuna dikkat ediyor özellikle. O konuda için rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Apple ile en iyi çalışan markalardan biri cmf. Bağlantı sorunu yaşamadım, ses kalitesi çok iyiydi ve arama sırasında kalite düşmüyordu.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.503 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.718 28 Şubat 2026 #9 4rchura dedi: Apple ile en iyi çalışan markalardan biri cmf. Bağlantı sorunu yaşamadım, ses kalitesi çok iyiydi ve arama sırasında kalite düşmüyordu. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkürler. Hangi modeli kullanıyorsun?
4rchura dedi: Apple ile en iyi çalışan markalardan biri cmf. Bağlantı sorunu yaşamadım, ses kalitesi çok iyiydi ve arama sırasında kalite düşmüyordu. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkürler. Hangi modeli kullanıyorsun?
4rchura Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 260 Çözümler 2 Beğeniler 189 28 Şubat 2026 #10 Simon dedi: Bilgi için teşekkürler. Hangi modeli kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Cmf Buds Pro 2 tekini kaybedince mecbur samsung buds 2’ye geçtim.
Simon dedi: Bilgi için teşekkürler. Hangi modeli kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Cmf Buds Pro 2 tekini kaybedince mecbur samsung buds 2’ye geçtim.