Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Swarcow'u tanıyorum çok kaliteli ve işini düzgün yapan bir adamdır. İndirim kodunu da kullanabilirsin çok düşük bir meblağ ama indirim
İndirimdir sonuçta.
Swarcowu tanıyorum çok kaliteli ve işini düzgün yapan bir adamdır. İndirim kodunu da kullanabilirsin çok düşük bir meblağ ama indirim.
İndirimdir sonuçta.
Biliyorum %3 mü ne indirim veriyollar ilanı var alıyorum ben bunu tam da istediğim renkten ama şey korkuttu Param Güvende falan açmamış ilk havale alıp yolluyormuş falan biraz korkuttu.
Ama bir sorunumuz var bu mouse biraz küçük olanmış şimdi gördüm 19.20cm elim nasıl olur sizce o yüzden 127'lik falan bakıyordum 120 bu.