3.500-4.000 TL'ye müzik için IEM kulaklık önerisi

Bütçe
3.500-4.000 TL

Ethem Efe 47

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Selamlar,

Şu anda Nothing Ear (2024) modelini kullanıyorum. ANC performansı ve müzik kalitesi gibi genel özelliklerinden oldukça memnunum. Ara sıra sensör sorunları yaşatsa da dışarıda işimi fazlasıyla görüyor.

Normalde çok sık müzik dinleyen biri değildim; ancak bu kulaklığı aldıktan sonra müzik dinleme alışkanlığım ciddi oranda arttı. Bu süreçte ses kalitesine önem verdiğimi de fark ettim. EQ ayarları, bit ve kHz değerlerindeki farklar psikolojik mi, emin değilim ama aradaki kalite farkını kesinlikle hissediyorum.

TWS kulaklığımı dışarıda kullanmaya devam edeceğim. Evde ise müziğin tadını tam anlamıyla çıkarabileceğim, gerçek bir müzik deneyimi sunacak bir IEM arıyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
3k'ya cadenza 2. 300 liraya da apple dac alıp chi-fi'a giriş yapabilirsin. Benzer performansı olan kefine klean de tercih edebilirsin ama SV olanını seçmeyi unutma.

Benim onerim butceyi ufak bir miktar esnetip EG280 alman olur. Ancak Ear 2024'e pek benzemiyor bu kulaklik. O tarzda bir sey ariyorsan Trina'nin da onerdigi Cadenza 2 daha uyumlu olurdu. Bu arada benim su an IEM'im olmasa ve bir IEM alacak olsam ya dusuk butcede Waner 2 Red Lion'u alirdim ya da butceye abanip S12 Ultra'ya cikardim. Orta butce araligi hic bana gore degil. EG280'i onerme sebebim Planar surucu kombinasyonundan kaynakli. Ayrica tizleri hos bir sekilde aktariyor.

Treblehead olmadıkça müzik için bunlar pek güvenli olmuyor. 40%-60%'tan sonra sibilance yapmaya başlıyorlar, düşük seste dinleyince de iemin performansını alamıyorsun. Müzik için 100 dolar altı planar sürücülü iemler bence gereksiz. EW300 ve Canta denedim durum dediğim gibi. İlk dakikalar çok keyifli, sonra yoruyor. S12 ultra da aynı durumda olması lazım.

@Ethem Efe tam 4k harcayacaksan Xuan Nv inanılmaz bir iem. Oyun performansı o kadar iyi değil sadece. Her janra için uygun. Ath mx50 ayarında vokal dinliyorsun, güçlü subbass var...

Fiyat 5k olmuş ama dediklerim geçerli hala.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…