3.500 - 4.500 TL bütçe aralığında Valorant ve Müzik için kulaklık önerisi

Bütçe
3.500 - 4.500 TL

FRiVZ

Uzman
Merhaba,

HyperX Cloud 2 kulaklığımızın ömrünün sonuna gelmiş bulunmaktayız. Kulaklık sapasağlam çalışsa bile, vidali olan yerleri, plastiği kendiliğinden intihar etti ve dökülmeler başladı. Malzeme kalitesi artık dayanmıyor.

Kulaklığı en çok ne için kullanacağız?

1) Valorant
2) Müzik dinlemek
3) Podcast dinlemek

Aslında bütçemiz yok ve sınırları zorlayacak şekilde bütçe çıkarmaya çalışacağız.
15 güne kulaklık sipariş etmeyi düşünüyoruz.

Yeni HyperX Cloud 3 kablolu kulaklık nasıldır?
Corsair HS80 kablolu kulaklık nasıldır?

Hiç araştırmadım ve bu konuda deneyimi/bilgisi olan insanlardan yardım istemeye geldim.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Cloud 3 Wireless veya ASUS ROG pelta alabilirsin. Bütçen çıkarsa da HS80 Max ve SteelSeries Arctis Nova 7+ var.

Cloud 3'ün ses kalitesi V9 Pro'nun altında. Alacaksa ya Nova 5 ya da V9 Pro alsın kablosuz tarafında. 3'ün aksine Nova 5 çok kaliteli bir kulaklık.
V9 pro yeni çıkmış bir model. Henüz herhangi bir kronik sorunu var mı bilmiyoruz bu yüzden almak riskli. Diğer söyledikleriniz de haklısınız.

@23783 @Ssoulstealler59 Bütçe 3.500 TL olduğu için kablolu HyperX Cloud 3 alacağız %99.9 ihtimalle.
İlginize teşekkürler.

EDİT : Kulaklık almayı ertelemiştik ve bütçeyi arttırarak Sinerji Bİlgisayar'dan Asus Rog Pelta siparişi verdim. İlginize teşekkürler tekrardan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…