Glade Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.742 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 1.377 8 Ekim 2025 #1 Yakında Buds3'den kurtulup iyi bir kulak üstü kulaklığa geçeceğim, en fazla 3.500TL olması lazım. Oyun, müzik ve dışarıda kullanacağım. Telefonum Samsung A56 5G
Yakında Buds3'den kurtulup iyi bir kulak üstü kulaklığa geçeceğim, en fazla 3.500TL olması lazım. Oyun, müzik ve dışarıda kullanacağım. Telefonum Samsung A56 5G
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.542 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.768 8 Ekim 2025 #2 Anker SoundCore Space One bakabilirsin.
KS KS Glade Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.742 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 1.377 8 Ekim 2025 #3 Simon dedi: Anker SoundCore Space One bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyun için uygun olur mu? Arada sırada PUBG ve Delta Force gibi oyunlar oynuyorum.
Simon dedi: Anker SoundCore Space One bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyun için uygun olur mu? Arada sırada PUBG ve Delta Force gibi oyunlar oynuyorum.
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.654 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.140 8 Ekim 2025 #4 Anker SoundCore Space One ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Anker SoundCore Space One ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Space One ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 2.988,70 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Anker SoundCore Space One ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Anker SoundCore Space One ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Space One ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 2.988,70 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.542 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.768 8 Ekim 2025 #5 Glade dedi: Oyun için uygun olur mu? Arada sırada PUBG ve Delta Force gibi oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun icin kablolu alman daha iyi olur. Mesela IEM alabilirsin. Gecikme 0. https://wraithesports.com/products/7hz-g1-iem-kulaklik
Glade dedi: Oyun için uygun olur mu? Arada sırada PUBG ve Delta Force gibi oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun icin kablolu alman daha iyi olur. Mesela IEM alabilirsin. Gecikme 0. https://wraithesports.com/products/7hz-g1-iem-kulaklik
KS KS Glade Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.742 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 1.377 8 Ekim 2025 #6 Simon dedi: Oyun icin kablolu alman daha iyi olur. Mesela IEM alabilirsin. Gecikme 0. https://wraithesports.com/products/7hz-g1-iem-kulaklik Genişletmek için tıkla... Hocam iem alırım da benim için çok amaçlı olması daha önemli, müzik de dinleyeceğim çokça.
Simon dedi: Oyun icin kablolu alman daha iyi olur. Mesela IEM alabilirsin. Gecikme 0. https://wraithesports.com/products/7hz-g1-iem-kulaklik Genişletmek için tıkla... Hocam iem alırım da benim için çok amaçlı olması daha önemli, müzik de dinleyeceğim çokça.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.542 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.768 8 Ekim 2025 #7 Glade dedi: Hocam iem alırım da benim için çok amaçlı olması daha önemli, müzik de dinleyeceğim çokça. Genişletmek için tıkla... Muzik icin IEM daha iyi. Mikrofonu da var. Her isini gorur. Ayrica icindeki driverlar Bluetooth kulakliklardan daha saglamlar.
Glade dedi: Hocam iem alırım da benim için çok amaçlı olması daha önemli, müzik de dinleyeceğim çokça. Genişletmek için tıkla... Muzik icin IEM daha iyi. Mikrofonu da var. Her isini gorur. Ayrica icindeki driverlar Bluetooth kulakliklardan daha saglamlar.
KS KS Glade Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.742 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 1.377 8 Ekim 2025 #8 Simon dedi: Muzik icin IEM daha iyi. Mikrofonu da var. Her isini gorur. Ayrica icindeki driverlar Bluetooth kulakliklardan daha saglamlar. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef kulakiçi kulaklıklara sıcak bakmıyorum.
Simon dedi: Muzik icin IEM daha iyi. Mikrofonu da var. Her isini gorur. Ayrica icindeki driverlar Bluetooth kulakliklardan daha saglamlar. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef kulakiçi kulaklıklara sıcak bakmıyorum.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.542 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.768 10 Ekim 2025 #9 Glade dedi: Hocam maalesef kulakiçi kulaklıklara sıcak bakmıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman SoundCore alabilirsin.
Glade dedi: Hocam maalesef kulakiçi kulaklıklara sıcak bakmıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman SoundCore alabilirsin.