Ashley Freya 127 Bilgin Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 1.052 Çözümler 4 Beğeniler 330 Yer Japan Bugün 20:05 #1 3.500 TL bütçeyle HE klavyeye ihtiyacım var. CS2'de akademiye girmeye çalışıyorum, bu yüzden e-spor seviyesinde bir şey arıyorum. Aktif klavyem VGN V87. Bu nedenle alacağım klavyeyi sadece CS2 odaklı kullanacağım. Normal kullanımda VGN V87'yi kullanmaya devam edeceğim. 3.500 TL bütçeyle HE klavye önerilerinizi bekliyorum.
3.500 TL bütçeyle HE klavyeye ihtiyacım var. CS2'de akademiye girmeye çalışıyorum, bu yüzden e-spor seviyesinde bir şey arıyorum. Aktif klavyem VGN V87. Bu nedenle alacağım klavyeyi sadece CS2 odaklı kullanacağım. Normal kullanımda VGN V87'yi kullanmaya devam edeceğim. 3.500 TL bütçeyle HE klavye önerilerinizi bekliyorum.
LoxeR Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 265 Çözümler 3 Beğeniler 109 Yer New York, United States Bugün 20:20 #2 Hocam üst seviye iç donanım, ortalama kasa kalitesi istersen: GameRaider K1 HE Grey Ultra-Fast Gaming Klavye Üst seviye kasa kalitesi, ortalama iç donanım istersen: Irok MG68 Manyetik Switch Klavye
Hocam üst seviye iç donanım, ortalama kasa kalitesi istersen: GameRaider K1 HE Grey Ultra-Fast Gaming Klavye Üst seviye kasa kalitesi, ortalama iç donanım istersen: Irok MG68 Manyetik Switch Klavye