Weiss Çalışkan Katılım 22 Ağustos 2025 Mesajlar 37 Beğeniler 3 7 Nisan 2026 #1 Görüntüsü net, beni üzmeyecek, tercihen hoparlörlü bir cihaz önerebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2026
Rustin Cohle Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 986 Çözümler 2 Beğeniler 1.081 Yer EGE 7 Nisan 2026 #2 Weiss dedi: Görüntüsü net, beni üzmeyecek, tercihen hoparlörlü bir cihaz önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Havit PJ221 Wifi Taşınabilir Ev Sineması Akıllı Projeksiyon Cihazı Ben bu cihazı kullanıyorum memnunum hoparlörü biraz zayıf ama oda küçükse idare eder gündüz vakti performans kötü karanlık ortam şart görüntü film vs için fazlasıyla yeterli.
Weiss dedi: Görüntüsü net, beni üzmeyecek, tercihen hoparlörlü bir cihaz önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Havit PJ221 Wifi Taşınabilir Ev Sineması Akıllı Projeksiyon Cihazı Ben bu cihazı kullanıyorum memnunum hoparlörü biraz zayıf ama oda küçükse idare eder gündüz vakti performans kötü karanlık ortam şart görüntü film vs için fazlasıyla yeterli.