xswear Çalışkan Katılım 19 Kasım 2025 Mesajlar 9 Beğeniler 2 19 Kasım 2025 #1 Bütçem 3.500 TL'ye kadar çıkabilir. Çok FPS oynamıyorum ilk gamepadim olacak. Bulduğum bazı gamepadler şunlar: Fantech EOS Pro II S Fantech Shooter III ATK Battle Axe Pro Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2025
Bütçem 3.500 TL'ye kadar çıkabilir. Çok FPS oynamıyorum ilk gamepadim olacak. Bulduğum bazı gamepadler şunlar: Fantech EOS Pro II S Fantech Shooter III ATK Battle Axe Pro
johan liebert Becerikli Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 454 Beğeniler 336 19 Kasım 2025 #2 xswear dedi: Bütçem 3.500 TL'ye kadar çıkabilir. Çok FPS oynamıyorum ilk gamepadim olacak. Bulduğum bazı gamepadler şunlar: Fantech EOS Pro II S Fantech Shooter III ATK Battle Axe Pro Genişletmek için tıkla... Şu an indirimde iken kesinlikle Battle axe Pro.
xswear dedi: Bütçem 3.500 TL'ye kadar çıkabilir. Çok FPS oynamıyorum ilk gamepadim olacak. Bulduğum bazı gamepadler şunlar: Fantech EOS Pro II S Fantech Shooter III ATK Battle Axe Pro Genişletmek için tıkla... Şu an indirimde iken kesinlikle Battle axe Pro.
KS KS xswear Çalışkan Katılım 19 Kasım 2025 Mesajlar 9 Beğeniler 2 19 Kasım 2025 #3 johan liebert dedi: Şu an indirimde iken kesinlikle Battle axe Pro. Genişletmek için tıkla... Elim fazla terliyor da gamepadin yapısı nasıl fazla terletir mi uzun kullanımda.
johan liebert dedi: Şu an indirimde iken kesinlikle Battle axe Pro. Genişletmek için tıkla... Elim fazla terliyor da gamepadin yapısı nasıl fazla terletir mi uzun kullanımda.