Sen beni Leviathan V4 almaya kışkırtıyo'sun ama bak. Asus Harpe Ace Mini'yi 6 ay peşin fiyat taksitle alıcam ben ne güzel.600 saate kadar falan batarya süresi sunabiliyor kullanılan bazı modellerde, öyle verimli yani.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.500 TL
Al dayıcım, Dünyaya bir kere geliyorsun, sen ben almayacağız da kim alacak? Leviathan'ın build kalitesi top tier bu arada.Sen beni Leviathan V4 almaya kışkırtıyo'sun ama bak. Asus Harpe Ace Mini'yi 6 ay peşin fiyat taksitle alıcam ben ne güzel.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Hocam benim tutuşuma uygun mudur? Fareyi soldan tutuyorum sadece başparmağım palm diğerleri claw.Al dayıcım, Dünyaya bir kere geliyorsun, sen ben almayacağız da kim alacak? Leviathan'ın build kalitesi top tier bu arada.
Dosya Ekleri
Uygun.Hocam benim tutuşuma uygun mudur? Fareyi soldan tutuyorum sadece başparmağım palm diğerleri claw.
Şakasız Rog Harpe Ace Mini'nin taksit seçeneği çok fena cezbediyor beni şu an. KYK yatınca fena çökesim var.Al dayıcım, Dünyaya bir kere geliyorsun, sen ben almayacağız da kim alacak? Leviathan'ın build kalitesi top tier bu arada.
Zaten IPS ve G'ler eşit iki modelin de. Biri Aimpoint Pro birisi 3950.
Ama Leviathan hem malzeme kalitesi hem MCU olarak daha iyi.Şakasız Rog Harpe Ace Mini'nin taksit seçeneği çok fena cezbediyor beni şu an. KYK yatınca fena çökesim var.
Zaten IPS ve G'ler eşit iki modelin de. Biri Aimpoint Pro birisi 3950.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Dareu a950 PRO'dan geçmeye değer mi hocam?Al dayıcım, Dünyaya bir kere geliyorsun, sen ben almayacağız da kim alacak? Leviathan'ın build kalitesi top tier bu arada.