3.500 TL'ye High Power Performance GD800 PSU aldım, iyi mi?

Yer
İstanbul
1 haftalık uzun bir araştırma sonucunda GD800 PSU'yu aldım, 150 TL kuponla 3.500 TL'ye geldi. Element Revo vs Cratos Lite arasında gidiyordum hep. Onlarda PCI-e 5.1 vardı ve kafamı karıştırıyordu. Bunda PCI-e 5.1 yok ama 6+2 pin 4 adet güç çıkışı var ekran kartı için. Sistem ve ilerdeki ekran kartı yükseltmeleri için bu PSU işimi görür mü?

Hayırlı olsun mu, geçmiş olsun mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Delta 850W almak varken bilemedim, neyse hayırlı olsun. Kötü değil hocam.

Hocam Delta yerine @Yusuf7878 hocam ve @michaelscofield hocam bunu önermişlerdi diye hatırlıyorum.
Ayrıca Delta biraz sesli çalışıyor demiştiniz diye hatırlıyorum sizde.
Cratos Lite düşünüyordum açıkçası ama ondaki fan stop özelliği araştırdığım ve sorduğum kadarıyla, hatta burada forumdaki bir arkadaşla daha konuştum pek iyi çalışmadığını söyledi. Devamlı boşta işlem sıklığına göre fan açıp kapattığından söz etti.

Devamlı fan açıp kapatıp ses ile rahatsız edeceğine, alt devirde kendi hâline devamlı çalışması daha iyi olur diye düşündüm.

Evimize yıldırım düştü, modem yandı, 2 televizyon 2 kombi yandı. Aynı zamanda benim açık olan bilgisayarım hiçbir zarar görmedi. Akım korumalı prizim yoktu. 5 saniye kadar yüksek akımı yedi ama direndi. High power 600 watt psu sahibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…