Bütçe
3.500 TL

Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
Arkadaşlar bilgisayar için dayanıklı sandalye arıyorum. Oyun koltuğu da olabilir ama bütçem çok yok. Toplamda 2 adet salon koltuğu, 3 adet ofis koltuğu ve 3 adet mutfak sandalyesi kırdım. O yüzden sağlam bir şeyler önerirseniz sevinirim. Bütçe olarak 2.000-3.500 TL civarlarında olabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayar için dayanıklı sandalye arıyorum. Oyun koltuğu da olabilir ama bütçem çok yok. Toplamda 2 adet salon koltuğu, 3 adet ofis koltuğu ve 3 adet mutfak sandalyesi kırdım. O yüzden sağlam bir şeyler önerirseniz sevinirim. Bütçe olarak 2.000-3.500 TL civarlarında olabilir
- İhtiyaçları Belirle: Oyun, çalışma veya günlük kullanım için mi sandalye arıyorsun? Hangi özellikler senin için önemli? (örneğin, yükseklik ayarı, kol dayama, destek vb.)

- Marka ve Model Önerileri:
- Xiaomi DREAME E-Sports Koltuğu: Dayanıklı yapısı ve ergonomik tasarımı ile bilinir.
- Acer Nitro Gaming Koltuğu: Hem oyun hem ofis kullanımı için uygundur. Yerleşik bel desteği sağlar.
- Triton Gaming Koltuğu: Sağlam malzemelerle üretilmiş, uzun süreli oturumlar için konfor sunar.
- Hama Gaming Koltuğu: Yüksek kaliteli döşeme, dayanıklı yapısı ile dikkat çeker.

- Kullanıcı Yorumlarını İncele: Seçtiğin modelin sağlamlığı hakkında kullanıcı yorumlarını kontrol et.

- Fiziksel Deneme: Mümkünse mağazada oturarak dene; oturum konforu ve bel desteğini kontrol et.

- Satın Alma: Kaliteden ödün vermeden bütçeni aşmadan en uygun seçeneği tercih et.

Bu adımları izleyerek daha dayanıklı bir sandalye seçimi yapabilirsin.