KS KS B BerkeT Uzman Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 3 Bugün 14:10 #11 29187 dedi: Hocam zaten Türkiye'de tek betaplus yani Gaming.Gen.TR satıyor hepsi aynı satıcı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam. S9 Pro ile arada farkı var mı? Yoksa en mantıklısı X9 mu?
29187 dedi: Hocam zaten Türkiye'de tek betaplus yani Gaming.Gen.TR satıyor hepsi aynı satıcı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam. S9 Pro ile arada farkı var mı? Yoksa en mantıklısı X9 mu?
23783 6 Üstün DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.951 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 6.344 Bugün 14:10 #12 BerkeT dedi: Çok teşekkür ederim hocam. S9 Pro ile arada farkı var mı? Yoksa en mantıklısı X9 mu? Genişletmek için tıkla... Batarya farkları var ama aşırı değil. Kutu içeriği daha zengin olduğu için ben X9 alırdım.
BerkeT dedi: Çok teşekkür ederim hocam. S9 Pro ile arada farkı var mı? Yoksa en mantıklısı X9 mu? Genişletmek için tıkla... Batarya farkları var ama aşırı değil. Kutu içeriği daha zengin olduğu için ben X9 alırdım.
KS KS B BerkeT Uzman Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 3 Bugün 14:21 #13 23783 dedi: Batarya farkları var ama aşırı değil. Kutu içeriği daha zengin olduğu için ben X9 alırdım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Senin sayende seçim yaptım. 4200 TL civarına aldım. MCHOSE X9 Beyaz 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık (MC-X9-1) : Amazon.com.tr: Bilgisayar MCHOSE X9 Beyaz 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık (MC-X9-1) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr 23783 dedi: Batarya farkları var ama aşırı değil. Kutu içeriği daha zengin olduğu için ben X9 alırdım. Genişletmek için tıkla... Ben Amazon betaplus üstünden aldım. Acaba hata mı ettik Betaplus %4 olumlu yorumu varmış. İptal edip Gaming.Gen.TR üstünden siyah modeli alasım geldi. @23783 Son düzenleme: Bugün 14:40
23783 dedi: Batarya farkları var ama aşırı değil. Kutu içeriği daha zengin olduğu için ben X9 alırdım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Senin sayende seçim yaptım. 4200 TL civarına aldım. MCHOSE X9 Beyaz 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık (MC-X9-1) : Amazon.com.tr: Bilgisayar MCHOSE X9 Beyaz 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık (MC-X9-1) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr 23783 dedi: Batarya farkları var ama aşırı değil. Kutu içeriği daha zengin olduğu için ben X9 alırdım. Genişletmek için tıkla... Ben Amazon betaplus üstünden aldım. Acaba hata mı ettik Betaplus %4 olumlu yorumu varmış. İptal edip Gaming.Gen.TR üstünden siyah modeli alasım geldi. @23783
23783 6 Üstün DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.951 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 6.344 Bugün 15:06 #14 BerkeT dedi: Ben Amazon betaplus üstünden aldım. Acaba hata mı ettik Betaplus %4 olumlu yorumu varmış. İptal edip Gaming.Gen.TR üstünden siyah modeli alasım geldi. @23783 Genişletmek için tıkla... BetaPlus Gaming.Gen zaten.
BerkeT dedi: Ben Amazon betaplus üstünden aldım. Acaba hata mı ettik Betaplus %4 olumlu yorumu varmış. İptal edip Gaming.Gen.TR üstünden siyah modeli alasım geldi. @23783 Genişletmek için tıkla... BetaPlus Gaming.Gen zaten.