3.500 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
3.500 TL

Snchist

Başarılı
Selam, maksimum 3.500 TL'ye kadar bütçem var. Manyetik ya da mekanik fark etmez, çoğunlukla FPS ya da MOBA oyunları oynuyorum. Şu anda arada kaldıgım modeller Aula F87 Pro V2 ile Gameraider K1 HE. Sizce hangisini almalıyım ya da daha iyi önerileriniz var mı? Yardım eden herkese teşekkürler.

Hocam, teşekkür ederim yorumun için. O klavyeyi gördüm. Bilmediğim için soruyorum; bunlardan ne konuda daha iyi acaba?
Forumda birisi 2.el olarak uygun fiyata satıyordu.

Mekanik istersen Hi75C Pro, manyetik istersen K1 he.

K1 he yazılımsal olarak sorunlu bir tık yukarıdaki arkadaşın dediği gibi leebog Hi75C Pro çok iyi, malzeme kalitesi, hissiyatı mükemmel.

K1 he yazılımsal olarak sorunlu bir tık yukarıdaki arkadaşın dediği gibi leebog Hi75C Pro çok iyi, malzeme kalitesi, hissiyatı mükemmel.

1.0 sürümde sorunsuz. Güncelleme yapılmamalı 1.1 Firmware ışıkları bozuyor.

1.0 sürümde sorunsuz. Güncelleme yapılmamalı 1.1 Firmware ışıkları bozuyor.

Evet konu sahibi sizdiniz sanırım, cihaz güncellenmeyince de kullanmanın pek anlamı olmuyor, güncellenince de özelliği kullanamamış oluyosun bu bir dezavantaj.

Evet konu sahibi sizdiniz sanırım, cihaz güncellenmeyince de kullanmanın pek anlamı olmuyor, güncellenince de özelliği kullanamamış oluyosun bu bir dezavantaj.

Güncellenince yeni eklenen bir özellik yok. Mahrum kaldığınız bir şey olmuyor yani.

Gameraider k1 he 1 ay önce aldım forumda önerdikleri için yazılımında herhangi bir sorun yok tuşlar ilk aldığım gibi herhangi bir yıpranma yok zaten keychron markasının aynısı gibi alacaksan bunu al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…