3.500 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
3.500 TL
Alux 60 hoşuma gitti hocam ama ben 10 parmak kullanan birisi değilim. Alışmak belki zor olabilir. Siz herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Güzel duruyor çünkü.

Alux 60 hoşuma gitti hocam ama ben 10 parmak kullanan birisi değilim. Alışmak belki zor olabilir. Siz herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Güzel duruyor çünkü.

Tek sorun olan kısmı ilk geldiği zaman Google, Çin sürümünü önermişti. Bende Driver'ı ona göre kurunca Çince açılıyordu uygulaması. İngilizce versiyonunu kurmanız veya uygulama içinden İngilizce yapmanız gerekiyordu. Başka bir sorun yaşamadım. Klavyenin özellikle kasa kalitesi kendi segmentinden daha üst modellere kafa tutuyor. Ben bu premium hissiyat için almıştım.

Ek: Gameraider'ı da o dönemde önermişlerdi. Plastik kasa olduğu için almak istemedim. Bi de çirkin biraz.

Herhangi bir sıkıntı ya da problem yaşadınız mı?

Yaşamadım. Ürünler oldukça kaliteli hissettiriyorlar. Kalite algım yukarı çekildi bunlar sayesinde. Önceden kasaya dikkat etmezdim klavye alırken vs. şimdi alüminyum kasa olmayan klavye almam noktasına geldim.

Teşekkür ederim öneriniz için, Alux'u düşüneceğim.

Yaşamadım. Ürünler oldukça kaliteli hissettiriyorlar. Kalite algım yukarı çekildi bunlar sayesinde. Önceden kasaya dikkat etmezdim klavye alırken vs. şimdi alüminyum kasa olmayan klavye almam noktasına geldim.
Teşekkür ederim hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…