E Ercannsn Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 113 Çözümler 1 Beğeniler 19 14 Kasım 2025 #1 Rica etsem kulaklık önerir misiniz? 3.500 TL bütçem var. HyperX Cloud 2 mi almalıyım, yoksa HyperX Cloud 3 mü? Başka bir önerisi olan var mıdır acaba?
Rica etsem kulaklık önerir misiniz? 3.500 TL bütçem var. HyperX Cloud 2 mi almalıyım, yoksa HyperX Cloud 3 mü? Başka bir önerisi olan var mıdır acaba?
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.173 Çözümler 46 Beğeniler 3.736 14 Kasım 2025 #2 Hocam buna bakabilirsiniz, ödeme de 2982 TL'ye düşüyor. https://amzn.eu/d/2rRrjQI
Ssoulstealler59 Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 571 Beğeniler 831 14 Kasım 2025 #3 Kullanma amacın nedir? Full FPS mi oynayacaksın? Kablosuz kablolu fark eder mi? Xbox 360E dedi: Hocam buna bakabilirsiniz, ödeme de 2982 TL'ye düşüyor. https://amzn.eu/d/2rRrjQI Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi leş ve kronik sorunlu diye biliyorum. Alınmaz.
Kullanma amacın nedir? Full FPS mi oynayacaksın? Kablosuz kablolu fark eder mi? Xbox 360E dedi: Hocam buna bakabilirsiniz, ödeme de 2982 TL'ye düşüyor. https://amzn.eu/d/2rRrjQI Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi leş ve kronik sorunlu diye biliyorum. Alınmaz.
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.173 Çözümler 46 Beğeniler 3.736 14 Kasım 2025 #4 Ssoulstealler59 dedi: Kullanma amacın nedir? Full FPS mi oynayacaksın? Kablosuz kablolu fark eder mi? Malzeme kalitesi leş ve kronik sorunlu diye biliyorum. Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Bu modelde böyle bir şey duymadım ama @Toby Fox hocam yardımcı olur.
Ssoulstealler59 dedi: Kullanma amacın nedir? Full FPS mi oynayacaksın? Kablosuz kablolu fark eder mi? Malzeme kalitesi leş ve kronik sorunlu diye biliyorum. Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Bu modelde böyle bir şey duymadım ama @Toby Fox hocam yardımcı olur.
xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.069 Çözümler 9 Beğeniler 1.994 Yer İstanbul 14 Kasım 2025 #5 Ssoulstealler59 dedi: Kullanma amacın nedir? Full FPS mi oynayacaksın? Kablosuz kablolu fark eder mi? Malzeme kalitesi leş ve kronik sorunlu diye biliyorum. Alınmaz. Genişletmek için tıkla... @Toby Fox durum nedir hocam? Bende kırılıyormuş diye bir duydum aldım.
Ssoulstealler59 dedi: Kullanma amacın nedir? Full FPS mi oynayacaksın? Kablosuz kablolu fark eder mi? Malzeme kalitesi leş ve kronik sorunlu diye biliyorum. Alınmaz. Genişletmek için tıkla... @Toby Fox durum nedir hocam? Bende kırılıyormuş diye bir duydum aldım.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 14 Kasım 2025 #6 Barracuda X'te kronik bir kırılma sorunu göremedim. Kırılma her kulaklıkta olabilir, Blackshark V2 Pro deseniz evet kronik kırılma sorunlu mesela. 2.900 TL'ye bedava.
Barracuda X'te kronik bir kırılma sorunu göremedim. Kırılma her kulaklıkta olabilir, Blackshark V2 Pro deseniz evet kronik kırılma sorunlu mesela. 2.900 TL'ye bedava.
KS KS E Ercannsn Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 113 Çözümler 1 Beğeniler 19 14 Kasım 2025 #7 Xbox 360E dedi: Hocam buna bakabilirsiniz, ödeme de 2982 TL'ye düşüyor. https://amzn.eu/d/2rRrjQI Genişletmek için tıkla... bunu çok araştırdım da 1 sene sonra bozuldu diyenler var sen kullanıyor musun Ssoulstealler59 dedi: Kullanma amacın nedir? Full FPS mi oynayacaksın? Kablosuz kablolu fark eder mi? Malzeme kalitesi leş ve kronik sorunlu diye biliyorum. Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam PUBG ve CS tarzı genelde oynarım öbür türlü LoL ve Metin2 akıyorum FPS oyunu olarak sadece bu 2 oyun. Xbox 360E dedi: Bu modelde böyle bir şey duymadım ama @Toby Fox hocam yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler HyperX Cloud 2 veya 3 alınır mı? Peki.
Xbox 360E dedi: Hocam buna bakabilirsiniz, ödeme de 2982 TL'ye düşüyor. https://amzn.eu/d/2rRrjQI Genişletmek için tıkla... bunu çok araştırdım da 1 sene sonra bozuldu diyenler var sen kullanıyor musun Ssoulstealler59 dedi: Kullanma amacın nedir? Full FPS mi oynayacaksın? Kablosuz kablolu fark eder mi? Malzeme kalitesi leş ve kronik sorunlu diye biliyorum. Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam PUBG ve CS tarzı genelde oynarım öbür türlü LoL ve Metin2 akıyorum FPS oyunu olarak sadece bu 2 oyun. Xbox 360E dedi: Bu modelde böyle bir şey duymadım ama @Toby Fox hocam yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler HyperX Cloud 2 veya 3 alınır mı? Peki.
Ssoulstealler59 Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 571 Beğeniler 831 14 Kasım 2025 #8 Ercannsn dedi: Bunu çok araştırdım da 1 sene sonra bozuldu diyenler var sen kullanıyor musun? Hocam Steam PUBG ve CS tarzı genelde oynarım öbür türlü LoL ve Metin2 akıyorum FPS oyunu olarak sadece bu 2 oyun. Teşekkürler HyperX Cloud 2 veya 3 alınır mı? Peki. Genişletmek için tıkla... Mikrofon kalitesi sizin için fazla önemli değilse Cloud 3 al geç Önemli ise Fifine ampligame H9 öneririm.
Ercannsn dedi: Bunu çok araştırdım da 1 sene sonra bozuldu diyenler var sen kullanıyor musun? Hocam Steam PUBG ve CS tarzı genelde oynarım öbür türlü LoL ve Metin2 akıyorum FPS oyunu olarak sadece bu 2 oyun. Teşekkürler HyperX Cloud 2 veya 3 alınır mı? Peki. Genişletmek için tıkla... Mikrofon kalitesi sizin için fazla önemli değilse Cloud 3 al geç Önemli ise Fifine ampligame H9 öneririm.
KS KS E Ercannsn Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 113 Çözümler 1 Beğeniler 19 14 Kasım 2025 #9 Ssoulstealler59 dedi: Mikrofon kalitesi sizin için fazla önemli değilse Cloud 3 al geç. Önemli ise Fifine ampligame H9 öneririm. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu ne kadar kötü olabilir ki gene iş görür diye düşünüyorum da Cloud 3 alma fikrim var ama kararsız kaldım.
Ssoulstealler59 dedi: Mikrofon kalitesi sizin için fazla önemli değilse Cloud 3 al geç. Önemli ise Fifine ampligame H9 öneririm. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu ne kadar kötü olabilir ki gene iş görür diye düşünüyorum da Cloud 3 alma fikrim var ama kararsız kaldım.
Ssoulstealler59 Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 571 Beğeniler 831 14 Kasım 2025 #10 Ercannsn dedi: Mikrofonu ne kadar kötü olabilir ki gene iş görür diye düşünüyorum da Cloud 3 alma fikrim var ama kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu kötü değil tabii ki ancak Fifine ınki çok daha kaliteli olduğu için öyle dedim. Alin Cloud 3'ü deneyin en kötü beğenmezsen iade edersin.
Ercannsn dedi: Mikrofonu ne kadar kötü olabilir ki gene iş görür diye düşünüyorum da Cloud 3 alma fikrim var ama kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu kötü değil tabii ki ancak Fifine ınki çok daha kaliteli olduğu için öyle dedim. Alin Cloud 3'ü deneyin en kötü beğenmezsen iade edersin.