KS KS E Ercannsn Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 113 Çözümler 1 Beğeniler 19 14 Kasım 2025 #11 Ssoulstealler59 dedi: Mikrofonu kötü değil tabii ki ancak Fifine ınki çok daha kaliteli olduğu için öyle dedim. Alin Cloud 3'ü deneyin en kötü beğenmezsen iade edersin. Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi kral ya beklenileni karşılamazsa iade ederim Cloud 3 aldım ikizimde 2'si vardı iyiydi 4-5 yıldır kullanıyor.
Ssoulstealler59 dedi: Mikrofonu kötü değil tabii ki ancak Fifine ınki çok daha kaliteli olduğu için öyle dedim. Alin Cloud 3'ü deneyin en kötü beğenmezsen iade edersin. Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi kral ya beklenileni karşılamazsa iade ederim Cloud 3 aldım ikizimde 2'si vardı iyiydi 4-5 yıldır kullanıyor.
Ssoulstealler59 Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 571 Beğeniler 831 14 Kasım 2025 #12 Ercannsn dedi: Dediğin gibi kral ya beklenileni karşılamazsa iade ederim Cloud 3 aldım ikizimde 2'si vardı iyiydi 4-5 yıldır kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
Ercannsn dedi: Dediğin gibi kral ya beklenileni karşılamazsa iade ederim Cloud 3 aldım ikizimde 2'si vardı iyiydi 4-5 yıldır kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.