3.500 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
3.500 TL

siento

Başarılı
Yer
İstanbul
Merhabalar, 3.500 TL civarında kaliteli bir kablosuz mouse arıyorum. Alacağım mouse'u 8KHz olarak kullanmak istediğim için kutu içerisinden 8KHz dongle çıkan bir mouse önerirseniz sevinirim. Ekstra olarak alacağım mouse'un bataryasının uzun süre dayanmasını da isterim çünkü 8KHz kullanmayı düşünüyorum.

Mouse tutuş şeklim: Claw Grip,
El Ölçülerim ise: Uzunluk: 18cm, Genişlik: 9cm. Önerilerinizi bekliyorum.

8000Hz kullanımını destekleyen oyun sayısı az ve pil ömrünü fazlaca yiyor. 4K bile tam desteklemiyorken mantığı yok 8Khz'in. Bunu belirtmiş olalım.
Scyrox V6/V8 modellerine bakılabilir, hangisi clawa yatkındı onu hatırlamıyorum. @Toby Fox bakınca detaylandırır orayı.

Scyrox V6 modeli aklımda var hocam, halihazırda Razer Viper Mini kullanıyorum ve Scyrox V6 ile shapeleri arasında hiçbir fark yok neredeyse. Fakat Scyrox V6 modelinde kafamı karıştıran detay ise 250mah bataryaya sahip olması, yeterli olur mu yoksa pişman eder mi emin olamadım. Ben ve kardeşim aynı bilgisayarı kullandığımız için bilgisayar bütün gün kullanılıyor neredeyse. Aklımdaki ürünler: VXE MAD R Major, Scyrox V6, ATK A9 Ultra. Aralarından en çok ilgimi çeken ATK A9 Ultra modeli ama shape olarak daha önce hiç kullanmadığım bir shape ve biraz büyük bir mouse. Acaba alışabilir miyim yoksa sıkıntı çıkar mı diye şüphelerim var.

Scyrox V6/V8 öneririm ben de. V8 daha iyi olur sizin için. Ek olarak ATK A9 Ultra olabilir.
Neden V8 daha iyi olur dediniz hocam?

Claw tutuyorsunuz çünkü.

Claw tutuyorsunuz çünkü.
Claw için V8 daha mı uygun hocam? Daha önce hiç önü aşağıya doğru basık bir mouse kullanmadım o yüzden elemiştim V8'i. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka mouseler var mıdır? ATK F1 Pro veya ATK F1 Pro Max modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bende sizin gibi Razer Viper Mini kullanıyordum Scyrox V6'yı yaklaşık 1 aydan uzun süredir kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim. 1kHz'de şarj süresi beklediğimden iyi günde 12 saat yaklaşık açık kalıyor PCm şarja haftada 1 takıyorum 1 saate yakında da fulleniyor.

Rahatınıza bağlı tamamen. Scyrox ve ATK F1 serisi arasında çok bir fark yok. Scyrox daha mantıklı onun yerine.

Rahatınıza bağlı tamamen. Scyrox ve ATK F1 serisi arasında çok bir fark yok. Scyrox daha mantıklı onun yerine.
Anladım hocam, Scyrox V6 ve ATK A9 Ultra arasında kaldım. Forumlarda gördüğüm üzere Scyrox V6'nın stok skatezlerine kötü diyorlar yani Scyrox V6 alıcaksam yanında ekstra skatez almam da şart mıdır? A9 Ultra için ise halihazırda gelen skatezlerinin gayet iyi olduğunu, yanında da yedek olarak Obsidian Skatez olduğunu söylüyorlar. Batarya kapasitesi ve Skatezlerinin daha iyi olmasından dolayı ATK A9 Ultra modeline biraz daha sıcak bakıyorum fakat biraz büyük bir mouse, sizce Razer Viper Mini'den sonra ATK A9 Ultra'ya geçersem tutuş olarak falan bir sıkıntı yaşar mıyım? Elime büyük gelir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…