3.500 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
3.500 TL

AdemDmr

Uzman
Yer
Istanbul/Turkey
Bütçeyi aşamam pek, maksimum 50 gram ağırlığı olan, Carpal Stabilised Claw tutuşa en yakın, pili 300mAh ve üstü, Switch ve tekerlek sorunu yaşatmayacak, sensör PAW3950 ve üstü, MCU 52840 ve üstü olan mouse önerileriniz var mı, çok kararsız kaldım açıkçası.

ATK F1 Ultimate 2.0'ı zorlayarak almayı düşünüyorum açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:

SWAR koduyla buna bakın.

İstanbulda bunları deneyimleyebileceğim bir yer yok mu? Çok kararsızım
Mouse shapesi ne olursa olsun kesin alışırsınız ben 120 gram mı ne mouse kullanıyordum palm grip tutuyordum elim mouseye yatıyordu resmen sonra 51 gram VXE R1'e geçiş yaptım 3-4 parmakla oynuyorum yani fingertip claw arası diyelim ve o kadar rahat ki çağ atlamış gibi hissettim tek parmakla bile minicik hareket ettirince yağ gibi kayıyor hafif oldukları için her türlü alışırsınız.

Şu an Attack Shark X3 kullanıyorum, altındaki plastikleri kesip yandaki switchleri vb. Şeyleri sökerek kullandığım için aslında çok hafif bir mouse kullanıyorum, elime oturması ve pil konusu korkuyor, ATK X1 ve RAWM Leviathan düşünüyorum ama aklım RAWM'a biraz daha yatıyor.

ATK F1 V2 Ultimate'e karar verdim. Bir de klavye konusu açacağım şimdi, ilgilenen olursa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…