3.500 TL'ye oyun ve gündelik kullanım içinkablosuz fare önerisi

Bütçe
2500 - 3500

programmer

Çalışkan
Selam herkese,

Yıllardır Logitech kullanıyorum. Tek yazılımla klavye, fare, kulaklık, gamepad ve direksiyon setini yönetmek büyük kolaylık sağlıyor.

Ancak farelerinde yaşadığım kronik sorunlardan sıkıldım. Çift tıklama ve orta tuş arızaları bitmek bilmiyor. 2021'de aldığım G305, garantisi biter bitmez çift tıklama yapmaya başladı. Masraf olmasın diye sıfırnı almak yerine switchleri Huano blue Shell blue dot switchlerle yeniledim ama iki yıl içinde onlar da bozuldu. Şimdi sürükleme yaparken sanki parmağımı kaldırmışım gibi kesilip tekrar tıklıyor.

G305'in elimle uyumu, uzun pil ömrü ve RGB'siz sade tasarımı hoşuma gidiyor. Ama yine aynı sorunları yaşamak istemiyorum. Farklı markalara yönelmeye karar verdim.

2500 - 3500 TL arasında kablosuz fare önerilerinizi bekliyorum!

Bu 8K Hz olayı garip. Çok fark ediyor mu acaba. G305 1K Hz ve bir sıkıntı çekmiyorum. Acaba 60 Hz monitörden 144 Hz monitöre geçmek gibi bir deneyim mi?
Hiç fark etmiyor gibi bir şey. Gözle anlamak zor. 8k kullanmak işlemciye daha çok yük bindiriyor, 4k-2k öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…