3.500 TL'ye, Samsung S24 FE için bluetooth kulaklık önerisi

Bütçe
3.500 TL

BarBarAdam

Çalışkan
Samsung S24 FE telefonum için film izlerken ve müzik dinlerken üzmeyecek bir kulaklığa ihtiyacım var. Bütçem 3.500 TL. Şimdiden teşekkürler.

Ses kalitesi orta segmentin iyisi olan FreeBuds 7i güzel bir seçenektir, 3500'e bulursun internette baktım. Ses kalitesi güzel çok takmıyorsan önemli değil gerçi öyle düşünürsen FreeBuds SE 4 alabilirsin.
FreeBuds 7i = yüksek çözünürlük destekler.
FreeBuds SE 4= desteklemez ama daha ucuzdur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Samsung uyumu nasıldır? FreeBuds 7i iyi, alabilirim.

Samsung uyumu nasıldır FreeBuds 7I iyi alabilirim.

Gayet güzel çalışır. Ben Realme cihazda bile sorun yaşamadım. Sadece ayarlarda Bluetooth ayarlarına girip LDAC'ı açık hale getirin, yüksek çözünürlüklü dinleyebilirsiniz. Servis olarak da Apple Music öneririm. Spotify ise çok fark etmiyorsanız geçmeyin Apple Music'e ama ses gerçekten önemli değilse bence Freebuds SE 4'e bakın çünkü pil ömrü 50 saatti, sesi de sadece öylesine dinliyorsanız gayet yeterli.

Sağ olun 2 gün içerisinde alırım büyük ihtimal sorun çıkmaz ise.

Size ekstra 1000 TL ödetmiş olmayayım ses kalitesi çok mühim değilse pil ömrü daha yüksek olan modellere kaymanızı öneririm. O yüzden SE 4 de mantıklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…