3.500 TL'ye Turknet için modem önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lindemann
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 154
Bütçe
3.500 TL

lindemann 7

Uzman
Ben Superonline'dan Turknet geçmek istiyorum da modem önerisi var mıdır VDSL için?

Son düzenleyen: Moderatör:
@kompetankedi hocama katılıyorum, VDSL'de bu çözüme gitmeniz doğru bir karar olur. Yok, tek cihaz kullanacağım derseniz 2. el HG633 tavsiye ederim; 300-500 TL'ye bulunabiliyor.

Bütçe nedir? ZyXEL VMG3625 T50b ile fiber router kombosu yapabilirsiniz. ZyXEL'i ikinci elde 500 TL'ye almıştım ben.

Bütçe nedir? ZyXEL VMG3625 T50b ile fiber router kombosu yapabilirsiniz. ZyXEL'i ikinci elde 500 TL'ye almıştım ben.

DSL performansı nasıl, hocam? BCOM dolapla koleksiyonuma katayım mı?

3.500 TL'ye kadar çıkabilirim.

DSL performansı nasıl, hocam? BCOM dolapla koleksiyonuma katayım mı?

Ben gayet memnunum. Hat değerlerim 150 Mbps indirme, 50 Mbps yükleme destekliyor ama TT beyefendiye göre maksimum 100/20 alabiliyoruz. Neyse, performansından gayet memnunum. 4 adet Ethernet portu da gigabit ve Wi-Fi 5, çoğu DSL ortamı için güzel bir cihaz. Çok hafif ısınıyordu, arkasına hemen USB ile çalışacak şekilde 1 fan lehimledim; tertemiz çalışıyor şu an.

3.500 TL'ye kadar çıkabilirim.

2.el ZyXEL VMG3625 T50b al kalan para ile TP-Link BE230 gibi fiber router al keyfine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…