3.5mm jack dönüştürücü önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Blood
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 153

Blood

Uzman
Yer
RİZE
PC de kullanacağım. Fakat Type-C, USB ve 3.5mm jack girişi arasında bir fark olur mu emin olamadım.

Ne almamı tavsiye edersiniz? Hangisi daha verimli?

Anladığım kadarıyla kulaklık için kullanıcaksın ve bilgisayarında mikrofon/kulaklık girişleri ayrı ayrı. Tek olsaydı dönüştürücüye gerek kalmadan kullanabilirdin. O yüzden önerim şu; 3.5mm jack dönüştürücü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet sorun tam dediğiniz gibi. Kasada çift giriş mevcut. Kulaklık tek combo jack. O yüzden dönüştürücü arıyorum hem mikrofon hem kulaklık aynı anda kullanabilmek için. Usb veya Type-C modülleri önermeme nedeniziz var mı? Ben öyle bir şey alıp telefonda da kullanmayı düşünmüştüm. Bir taşla iki kuş misali

Ben V2X'te alttaki resimde olan dönüştürücüyü kullanıyorum, ayrıyetten Type-C dönüştücü de var ikisinde de sorun yaşamadım.

Ben V2X'te alttaki resimde olan dönüştürücüyü kullanıyorum, ayrıyetten Type-C dönüştücü de var ikisinde de sorun yaşamadım.
Anakart ve kasada Type-C var. Telefonda Android o yüzden Type-C almayı düşünüyorum. Sıkıntı yoksa Type-C bir ürün önerisi veririm misiniz?

Anakart ve kasada Type-C var. Telefonda Android o yüzden Type-C almayı düşünüyorum. Sıkıntı yoksa Type-C bir ürün önerisi veririm misiniz?
Valla direkt bir model söyleyemem telefoncudan gidip almıştım 150 liraya.

Temuda çok ucuz. Ordan almayı düşünüyorum açıkçası. Aman aman bir fark yaratıyor nu bu ara kablolar?

Temuda çok ucuz. Ordan almayı düşünüyorum açıkçası. Aman aman bir fark yaratıyor nu bu ara kablolar?
Düzgün olduğu sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…