Arkadaşlar, sakın bu kulaklığı almayın, ses kalitesi berbat. Ne kadar ekolayzır yapsam yapayım, ya kulağı çınlatıyor ya da sesi çok boğuyor. Ses kalitesi gerçekten çok kötü. 7.1 desen, direkt çöp. Eski kulaklığım H2002D, bununla hiçbir farkı yok. İade de almıyor Gaming.gen.tr. Keşke H9 alsaydım dedirtti cidden. 3.850 TL'ye gerçekten bir hiç almışım gibi hissediyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.850 TL
Arkadaşlar, sakın bu kulaklığı almayın, ses kalitesi berbat. Ne kadar ekolayzır yapsam yapayım, ya kulağı çınlatıyor ya da sesi çok boğuyor. Ses kalitesi gerçekten çok kötü. 7.1 desen, direkt çöp. Eski kulaklığım H2002D, bununla hiçbir farkı yok. İade de almıyor Gaming.gen.tr. Keşke H9 alsaydım dedirtti cidden. 3.850 TL'ye gerçekten bir hiç almışım gibi hissediyorum.
Bu paraya bu kadar köfte. Kablolu tercih edilmeliydi bu fiyata.
Bende var V9 Pro 4 hafta gidiyor şarjı ekolayzır ayarlarını Reddit'de araştırıp yaptım tiz odaklı çok iyi bende.
Sizde nasıl bilemiyorum fakat ben memnunum 2700 TL fiyata almıştım indirimde 2 ay önce.
Ayarlarım bu şekilde benim gayet iyi.
Sizde nasıl bilemiyorum fakat ben memnunum 2700 TL fiyata almıştım indirimde 2 ay önce.
Tamamen forumların gazlamasıyla aldığım bir kulaklık hocam. Yok eko yapınca uçuyor yok şöyle oluyor falan. Geriye dönebilsem kesinlikle Fifine H9 alırdım.Bu paraya bu kadar köfte. Kablolu tercih edilmeliydi bu fiyata.
Tamamen forumların gazlamasıyla aldığım bir kulaklık hocam. Yok eko yapınca uçuyor yok şöyle oluyor falan. Geriye dönebilsem kesinlikle Fifine H9 alırdım.
H9 kullanıyorum memnunum perofrmansından.
Ana bölümdeki Regular Parameters ayarlarınız nedir?
Bende var V9 Pro 4 hafta gidiyor şarjı ekolayzır ayarlarını Reddit'de araştırıp yaptım tiz odaklı çok iyi bende.
Eki Görüntüle 246268
.Ana bölümdeki Regular Parameters ayarlarınız nedir?
Son düzenleme:
Ana bölümdeki Regular Parameters ayarlarınız nedir?
.