Lotus Üstün Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 739 Çözümler 8 Beğeniler 437 Yer Georgia Martvili Bugün 22:09 #1 Selam, OEM kasadan çıkmadır, sorunsuzdur. 3 fan + kontrolcü verilecektir. Düz RGB'dir, ARGB değildir. Dörtlü 400 TL.
Selam, OEM kasadan çıkmadır, sorunsuzdur. 3 fan + kontrolcü verilecektir. Düz RGB'dir, ARGB değildir. Dörtlü 400 TL.
avkila.tech Uzman Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 814 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 589 Bugün 22:23 #2 Alacağın arabayı mutlaka buraya at reis, evde ne var ne yok satıyorsun Arkadaşlara iletiyorum bu arada alıcı çıkabilir.
Alacağın arabayı mutlaka buraya at reis, evde ne var ne yok satıyorsun Arkadaşlara iletiyorum bu arada alıcı çıkabilir.
nnomad Bilgin Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 1.378 Makaleler 4 Çözümler 11 Beğeniler 1.165 Bugün 22:37 #3 Sadece kontrolcüyü satar mısın?
KS KS Lotus Üstün Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 739 Çözümler 8 Beğeniler 437 Yer Georgia Martvili 39 dakika önce #4 avkila.tech dedi: Alacağın arabayı mutlaka buraya at reis, evde ne var ne yok satıyorsun Arkadaşlara iletiyorum bu arada alıcı çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Valla bir sürü şey var her şeyi satıcam hocam o araba benim olucak. Ne kadar az para bağlarsam kredi kartına o kadar iyi. nnomad dedi: Sadece kontrolcüyü satar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam fanlar bir işe yaramaz o zaman. Komplesi zaten sudan ucuz.
avkila.tech dedi: Alacağın arabayı mutlaka buraya at reis, evde ne var ne yok satıyorsun Arkadaşlara iletiyorum bu arada alıcı çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Valla bir sürü şey var her şeyi satıcam hocam o araba benim olucak. Ne kadar az para bağlarsam kredi kartına o kadar iyi. nnomad dedi: Sadece kontrolcüyü satar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam fanlar bir işe yaramaz o zaman. Komplesi zaten sudan ucuz.
nnomad Bilgin Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 1.378 Makaleler 4 Çözümler 11 Beğeniler 1.165 38 dakika önce #5 Lotus dedi: Valla bir sürü şey var her şeyi satıcam hocam o araba benim olucak. Ne kadar az para bağlarsam kredi kartına o kadar iyi. Hocam fanlar bir işe yaramaz o zaman. Komplesi zaten sudan ucuz. Genişletmek için tıkla... Fanım var zaten sadece kontrolcü lazım.
Lotus dedi: Valla bir sürü şey var her şeyi satıcam hocam o araba benim olucak. Ne kadar az para bağlarsam kredi kartına o kadar iyi. Hocam fanlar bir işe yaramaz o zaman. Komplesi zaten sudan ucuz. Genişletmek için tıkla... Fanım var zaten sadece kontrolcü lazım.
KS KS Lotus Üstün Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 739 Çözümler 8 Beğeniler 437 Yer Georgia Martvili 37 dakika önce #6 nnomad dedi: Fanım var zaten sadece kontrolcü lazım. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi işte hocam, benim sattığım fanlar bir işe yaramaz o zaman alan arkadaş kullanamayacak.
nnomad dedi: Fanım var zaten sadece kontrolcü lazım. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi işte hocam, benim sattığım fanlar bir işe yaramaz o zaman alan arkadaş kullanamayacak.