3 kere ehliyet yazılısından kaldım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kraxius
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 283
  • Etiketler Etiketler
    ehliyet
Telefonunuza uygulama yükleyin. Çıkmış soru veren uygulamalardan otobüste dolmuşta veya uyumadan 3-5 soru çözseniz bile çok faydası olur zaten gelen soruların büyük bölümü genel kültür kalan sorularda çıkmış soruların değiştirilmiş hali. Biraz uğraşın yaparsınız. Öyle şansımı deneyeyim diye girmeyin.

3 defa kaldım, son hak 2 gün sonra ödemem lazım giriş ücretini. Para da yok 17 bin lira çöp oldu, harbi beceriksizim saldım artık. Arabasız da geçer ömür, yürümeyi seviyorum.

Benim de annem birçok kez direksiyon sınavında kaldı. Geçseydi kardeşimi okuldan almak için iyi olabilirdi ama nasip değilmiş. Dediğinizde haklısınız yürümek daha güzel tabii ki.

Geçmiş olsun. Umarım geçersin ama bu kadar kolay bir sınavdan 3 kez kaldığına şaşırdım açıkçası. Sorular inanılmaz basit bence. Çıkmış soruları çözsen çok rahat geçersin yani. Ben sınava girmeden yarım saat önce falan çıkmış sorulara bakmıştım, 90+ bir puan almıştım.

YouTube'dan çıkmış sorulara bakın. Bir de sağlık tarafına biraz çalışın. Zor değil ki. Hiç çalışmadan 90 alan tanıdıklarım var. Ben 80'mi ne almıştım. Denemelerde daha iyi yapıyordum ama benim girdiğim sınavda sağlık tarafı biraz daha karışıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 defa kaldım, son hak 2 gün sonra ödemem lazım giriş ücretini. Para da yok 17 bin lira çöp oldu, harbi beceriksizim saldım artık. Arabasız da geçer ömür, yürümeyi seviyorum.

Hocam paranız çöp oldu 2. defa 0'dan kursa yazılacaksınız. 4. hak verildiğini de sizden duyuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurstan size verilen şifre hesap fl oluyordu onunla soru çözün 3-4 tanede internet sayfalarından her bölün için denemler oluyordu trafik adabı için ayrı araç için ayrı oralarda bolca çözerseniz kolay zaten.

Geri
Yukarı Alt