3 yıldır Valorant oynamayan biri tekrardan başlamalı mı?

Relapse 65

Üstün
Yer
Antalya
Valorant'ın son durumu nasıl, oyun şu sıralar ne hâlde? Aslında Valorant oynamayı özledim. İçinde hatırı sayılır miktarda para harcadığım, güzel bir hesabım da hâlâ duruyor.

Oyunu ve özellikle o dönemki atmosferini özlüyorum ama bir yandan da feedleyenlerden, troll oyunculardan ve sürekli takımın dengesini bozan insanlardan o kadar bıkmıştım ki oyunu bırakmıştım. Üstelik Gold elodan da bir türlü çıkamıyordum.

Şimdi tekrar başlasam aynı şeyleri yaşar mıyım diye merak ediyorum.

3 yıldır oynamıyorum.

Arkadaş grubunuz varsa CS2 ya da FACEIT sarın derim, ben.

Hiç bulaşmayın bence. Eğlenmek için giriyorsunuz sinir, stres, baş ağrısı ile kalkıyorsunuz masadan. Yaklaşık 1 yıldır oynamadığımdan kafam rahat.

Valorant eğlence oyunu değil, bence başlamayın. Şımarık çocukların ve toksik insanların toplanma merkezi. Şahsen ben oynadığımda eğlenmek yerine çok sinirleniyorum. Beni hastanelik etmiş bir oyundur kendisi; tansiyonumu 2 tane profesör düşürememişti.

Oyunu ve özellikle o dönemki atmosferini özlüyorum ama bir yandan da feedleyenlerden, troll oyunculardan ve sürekli takımın dengesini bozan insanlardan o kadar bıkmıştım ki oyunu bırakmıştım.
Çoğu FPS oyununda bu sorun hiçbir zaman çözülemeyecek yüksek ihtimalle. Duo'n varsa çok da eğlenceli olabilir oyun. Takıma troll gelmesi önemli olmaz.

Geri başlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…