gaming.gen bende bin lira daha ucuz diyordum, megersem anakart yanlis birakmisim
GameGaraj ASUS PRIME B650M-R AM5 DDR5 Micro ATX upgrade'i ve 1x32GB TwinMOS VOLTX 32GB 5600MHz CL36 DDR5 RAM ile ₺ 37.510,95'ye geliyor, ki bekledigimden cok daha iyi bir fiyat, cok sagolun.
(ne yazikki 2x16GB RAM yok o yuzden 1x32GB en mantiklisi gibi, kendim montaj ayri almakla ugrasmaktansa)
Aldigim sistem burada onerilenlerle ayni anakarta / islemciye sahip ama 1TB SSD, 32gb (2X16) RAM birde 5060 TI 16GB modeli. Kusuru olmazsa son birkez bakabilirmisiniz, sistemde bir kusur hata varsa iptal etmek onumuzdeki 6 sene kullanmakdan daha iyidir.
hepinize yardimlarinizdan dolayi cok teşekkür ediyorum, 6 yillin sonunda umarim iyi bir PC sahibi olmusumdur
Aldigim sistem burada onerilenlerle ayni anakarta / islemciye sahip ama 1TB SSD, 32gb (2X16) RAM birde 5060 TI 16GB modeli. Kusuru olmazsa son birkez bakabilirmisiniz, sistemde bir kusur hata varsa iptal etmek onumuzdeki 6 sene kullanmakdan daha iyidir.
hepinize yardimlarinizdan dolayi cok teşekkür ediyorum, 6 yillin sonunda umarim iyi bir PC sahibi olmusumdur
Keşke sipariş vermeden yazsaydınız, tek falso kasa. Yıllarca kullanacağınız sistemi ne olduğu belirsiz bir güç kaynağına teslim etmeyin derim. Site ile iletişime geçin belki iptal etmeden de değişiklik yaparlar.
Keşke sipariş vermeden yazsaydınız, tek falso kasa. Yıllarca kullanacağınız sistemi ne olduğu belirsiz bir güç kaynağına teslim etmeyin derim. Site ile iletişime geçin belki iptal etmeden de değişiklik yaparlar.
Kasanın kendisinden çok güç kaynağı soru işareti. Fason üretim yaptıran kalitesiz bir marka Frisby, pek uzun ömürlü olacağını sanmıyorum güç kaynağının ki güç kaynağı arızası demek sisteme de zarar verme riski demek. Dediklerim korkutmak için değil, ilk etapta sorun olacağını sanmıyorum, hatta belkide yıllarca kullanacaksınız o güç kaynağını, ama alırken değiştiremezseniz bile ileride değiştireceğiniz ilk parça o olsun. Eğer aldığınız sistemin indirimi bittiyse iptal etmeye değmez diye düşünüyorum, siteyle çözmeye çalışın.
Basimdan kaynar sular dokuldu, cok sorun yaratir mi? Sistemde PSU'ya da havanlandirma sikintilarimi vesaire. Yazdim simdi ama zannetmiyorum yapacaklarini.
Degistiremedigim takdirde sizce fark edilir bir sıkıntı yaratir mi?
Nvidia, AMD fark etmez. Sıkıntı PSU'nun kalitesiz olması. Ama benim PSU'm da tierlistlerde F tier mesela, asla kullanmayın deniliyor ama 10 yıldır kullanıyorum