30.000-35.000 TL bütçeli sistem toplama önerisi

Bütçe
30.000-35.000 TL
1x32 daha yavaş çalışacaktır. 1x16 alıp 2. RAM'i kendiniz takmanız daha mantıklı gibi. RAM monte etmesi en kolay bileşenlerden

Ayrıca 1x32 5600Mhz yerine 1x16 6000Mhz alıp yanına aynı RAM'den bir tane daha takarsanız daha mantıklı olur zira 5600Mhz RAM daha yavaş.

Indirimden yararlanip bu sistemi aldim sonunda

Aldigim sistem burada onerilenlerle ayni anakarta / islemciye sahip ama 1TB SSD, 32gb (2X16) RAM birde 5060 TI 16GB modeli. Kusuru olmazsa son birkez bakabilirmisiniz, sistemde bir kusur hata varsa iptal etmek onumuzdeki 6 sene kullanmakdan daha iyidir.

hepinize yardimlarinizdan dolayi cok teşekkür ediyorum, 6 yillin sonunda umarim iyi bir PC sahibi olmusumdur

Keşke sipariş vermeden yazsaydınız, tek falso kasa. Yıllarca kullanacağınız sistemi ne olduğu belirsiz bir güç kaynağına teslim etmeyin derim. Site ile iletişime geçin belki iptal etmeden de değişiklik yaparlar.

basimdan kaynar sular dokuldu, cok sorun yaratirmi ? Sistemde PSU yada havanlandirma sikintilarimi vesayre. Yazdim simdi ama zannetmiyorum yapacaklarini.

Degistiremedigim taktirde sizce fark edilir bir sikinti yaratirmi ?

basimdan kaynar sular dokuldu, cok sorun yaratirmi ? Sistemde PSU yada havanlandirma sikintilarimi vesayre. Yazdim simdi ama zannetmiyorum yapacaklarini.

Degistiremedigim taktirde sizce fark edilir bir sikinti yaratirmi ?
Kasanın kendisinden çok güç kaynağı soru işareti. Fason üretim yaptıran kalitesiz bir marka Frisby, pek uzun ömürlü olacağını sanmıyorum güç kaynağının ki güç kaynağı arızası demek sisteme de zarar verme riski demek. Dediklerim korkutmak için değil, ilk etapta sorun olacağını sanmıyorum, hatta belkide yıllarca kullanacaksınız o güç kaynağını, ama alırken değiştiremezseniz bile ileride değiştireceğiniz ilk parça o olsun. Eğer aldığınız sistemin indirimi bittiyse iptal etmeye değmez diye düşünüyorum, siteyle çözmeye çalışın.

Basimdan kaynar sular dokuldu, cok sorun yaratir mi? Sistemde PSU'ya da havanlandirma sikintilarimi vesaire. Yazdim simdi ama zannetmiyorum yapacaklarini.

Degistiremedigim takdirde sizce fark edilir bir sıkıntı yaratir mi?

NVIDIA GPU olduğu için sorun olmaz (garanti vermiyorum ) ama 2-3 yıl içinde değiştirmeye çalış.

NVIDIA GPU olduğu için sorun olmaz (garanti vermiyorum ) ama 2-3 yıl içinde değiştirmeye çalış.
Nvidia, AMD fark etmez. Sıkıntı PSU'nun kalitesiz olması. Ama benim PSU'm da tierlistlerde F tier mesela, asla kullanmayın deniliyor ama 10 yıldır kullanıyorum

Kasa / PSU degistirmekle ugrasmaktansa iptal ettim siparisi, bir sonraki cuma indirimlerde kasayi / sogutucuyu duzgun secip alacağım

Hocam bu sefer ayni hataya dusmeden, musaitseniz almak istedigim bilgisayara bakabilir misiniz?

Bir sorunu, degistirmemi onerdiginiz bir şey varsa yazarsaniz cok memnun olurum.
Bunun degistirilmis versiyonu.

Hocam bu sefer ayni hataya dusmeden, musaitseniz almak istedigim bilgisayara bakabilir misiniz?

Bir sorunu, degistirmemi onerdiginiz bir şey varsa yazarsaniz cok memnun olurum.
Bunun degistirilmis versiyonu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…