Total: 41.500TL
Bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz RAM'i 2x16 olar alabilirsiniz.
Kasayı VG4202FL 750W ile değiştirilebilirsiniz. https://share.google/whJCCd1fznt0UppC4
Ben genelde müsaitim. Bütçeyi ne zaman hazır ederseniz o zaman tekrar konuşur, hallederiz. Ben olmazsam diğer arkadaşlar yardımcı olur.
50.000TL bandına kadar koyulcak parçalar temel olarak belli. 50.000 üstü için bazı değişiklikler yapabiliriz.
Örnek olarak sisteminizi satıp bütçeyi 60.000TL yaptınız diyelim bu durumda daha kaliteli 5070 sistem veya bazı değişikliklerle 9070XT sistem çıkartabiliriz.
Ben genelde müsaitim. Bütçeyi ne zaman hazır ederseniz o zaman tekrar konuşur, hallederiz. Ben olmazsam diğer arkadaşlar yardımcı olur.
50.000TL bandına kadar koyulcak parçalar temel olarak belli. 50.000 üstü için bazı değişiklikler yapabiliriz.
örnek olarak sisteminizi satıp bütçeyi 60.000TL yaptınız diyelim bu durumda daha kaliteli 5070 sistem veya bazı değişikliklerle 9070XT sistem çıkartabiliriz.
Sistemi ortalama 25 bine falan satacağım. Üstüne bir de VR gözlüğü 8 9 k ya satacağım. 35 36 k falan para kalıyor satınca. Üstüne 15 20k ekleyebilir miyim bilmiyorum. Sistemi satıp öyle bakarız en iyisi. Teşekkür ediyorum.
Sistemi ortalama 25 bine falan satacağım. Üstüne bir de VR gözlüğü 8 9 k ya satacağım. 35 36 k falan para kalıyor satınca. Üstüne 15 20k ekleyebilir miyim bilmiyorum. Sistemi satıp öyle bakarız en iyisi. Teşekkür ediyorum.
Olacaktır. Hazır sistem için İncehesap Gaming Gecesini bekleyebilirseniz daha iyi olabilir, tek tek toplayacaksanız LH44'ün topladığı sistemi 5070 yapıp da alabilirsiniz.