30.000-40.000 TL arası bütçeye gaming laptop önerisi

Bütçe
30.000-40.000 TL
Selamlar,

Arkadaşıma laptop bakıyoruz da 30.000-40.000 TL bandına laptop önerebilirseniz sevinirim.

Benim bulduğum laptoplar:
40K bandında ise hem 30K olan laptoplardan çıkmasına değecek hem de bütçeyi biraz artırıp şuna gelse daha iyi olacak diyemeyeceğim laptop bulamadığım için 6 ay vade farksız taksit imkanı ve iyi özellikleri olan şuna çıkmasını öneriyorum. 45K Hepsiburada, 45K Trendyol.

Peki sence 30k bandında benim attığım ACER Nitro ve ASUS Vivobook nasıl? Hangisi daha iyi?

Peki sence 30k bandında benim attığım Acer Nitro ve ASUS Vivobook nasıl? Hangisi daha iyi?

V15 serisi alınmaz her yönüyle rezalet. Acer alacaksan ya 5 ya da 16 al.

Vivobook'un ekranı ve renkleri çok kötü. CPU'su ve GPU watt'ınada güzel diyemeyiz. Bence ya biraz daha fazla bütçeniz olsun ya da 2.el bakın 30-35k bandında arıyorsanız.

Önerilerin için çooook sağ ol

Çok az oyun oynayacak daha çok ders çalışacak falansa anca Vivobook alınır yoksa @23783'nin attığı Nitro 5 mantıklı o bütçede. Attığınız Nitro V15 ve Vivobook sadece hevesinizi alır ilerde keşke daha iyisini alsaydım dersiniz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…