30.000-40.000 TL arası telefon önerisi

Hocam Xiaomi'den sonra yazılım konusunda soru işaretleri olan modelleri tercih etmemeyi düşünüyorum. Öneriniz için teşekkür ederim.

S24+,indirimde bulursan s25.
Batarya olarak S24 6 saat çıkarabilir ama S24+ bu konuda daha iyi. S25 vs de S24+dan biraz daha kötü olabilir.
Daha farklı cihazlar istersen S25 rakibi Xiaomi 15
Ya da amiral gemisi istemiyorsan veya gerek yok diyorsan Honor 400 Pro, Xiaomi 14t Pro Xiaomi 14t S24 FE önerebilirim.
Benim tercihimi soracak olursan, ben en fazla s24+/s25/xiaomi 15 üçlüsünden birini seçerdim
En az da Xiaomi 14t pro/s24 fe/honor 400 Pro üçlüsünden birini seçerdim.
En iyisi mağazada deneyimle.

Hocam öncelikle öneriniz için teşekkür ederim. Xiaomi 15 tarzı cihazları server kayıtlı olarak yurt dışından getirebilirim ama dediğim gibi elimdeki Note 10S'e Custom ROM atsam belki kamerası hariç hala tatmin edebilecek bir cihaza bile dönüşebilir. O derece köyü bir yazılımı vat Xiaomi'nin.

Yurt dışı almanı önermem bütçen varsa.
Ayrıca Note 10S ile Xiaomi 15'in yazılımlarını kıyaslamak doğru olmaz. Xiaomi 15'teki yazılım diğerlerine göre belki daha kötü olabilir ama oldukça stabil bir kullanım sunar.
Dediğim gibi mağazada deneyimlemek en iyisi. Ön yargı yapmamak lazım.

Hocam Xiaomi'den sonra yazılım konusunda soru işaretleri olan modelleri tercih etmemeyi düşünüyorum. Öneriniz için teşekkür ederim.
Xiaomi 15 kullanıyorum. Yazılım konusunda sorunum olmadı. Teşekkürler.

Hocam 30 bin civarına geliyor yurt dışı olarak. Ama dediğim gibi hem tasarımı hoşuma gitmiyor hem de yazılımı. Ayarlarda dolanıyorum önümde çat diye reklam düşüyor.

Xiaomi 15 kullanıyorum. Yazılım konusunda sorunum olmadı. Teşekkürler.
Sağolun hocam öneriniz için.

Hocam 30 bin civarına geliyor yurt dışı olarak. Ama dediğim gibi hem tasarımı hoşuma gitmiyor hem de yazılımı. Ayarlarda dolanıyorum önümde çat diye reklam düşüyor.

Mi serisinde reklam yok. Ama seni de zorlamanın bir anlamı yok zaten. Yine de mağazada deneyimleyin başka marka önerisi olarak Vivo, Realme, Honor da önerebilirim Samsung'un yanında.

S25 tercih ederdim.

Daha iyi işlemcisi. Büyük ekran önemliyse S24+ al. Xiaomi 15'te güzel ama yazılımı biraz hatalı. Reklam yok Redmi gibi.

Sağ olun hocam. Ellerim büyük olsa da büyük ekran önemli değil. Batarya süresi üzmez değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…