30.000-40.000 TL bütçe ile uzun pil ömrüne sahip telefon önerisi

Bütçe
30.000-40.000 TL
Bu son cikan Poco'lar batarya omru olarak iPhone 17 Pro Max rakibi. S25 Ultra'dan daha iyiler zaten. Standby'deki SoT sureleri de bayagi iyi. Fakat Poco Launcher'i ben tercih etmezdim. Bu butcede kesinlikle Phone (3) alirdim.
Nothing de güzel özellikle arayüzü.

Hocam reklam kapatılabiliyor, bloatware de temizlenir sıkıntı olmaz, zaten ben Xiaomi geliştiricisiyim, ucuz modellerdeki kırpılmış HyperOS'te bulunan bloatware paketlerini temizlerim rahatça.

HyperOS'de bloatware temizlerken sistem çöküyordu en son... Neyse yazılımı halletsenizde o fiyata POCO almazdım yine de.

Mağazada her telefon akıcı hocam, Tecno da yağ gibi akıyor ama iki ay sonra pişman etmeye başlar.

Ama malzeme kalitesi ve yazılım farklı. Tecno Samsung A56'nın kalitesine yaklaşamaz mesela.

HyperOS'de bloatware temizlerken sistem çöküyordu en son... Neyse yazılımı halletsenizde o fiyata POCO almazdım yine de.
Geliştirici olduğum için kendi Xiaomi hesabımı hangi cihaza girersem reklamlar kalkıyor ve dandik bloatware uygulamaları kaliteli Çin versiyonuna güncelleniyor. Ayrıca istediğim kadar sınırsız şekilde bootloader kilidini kapatıp açma yetkisine sahibim

Ama normalde de reklamlar kapatılıp bloatware ler devre dışı bırakılabiliyor.

Hocam o da doğru, bir bakmak lazım. Fikri değişir muhtemelen bu öneriler sonrası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…