Bütçe
30.000-40.000 TL
Şu şekilde düzenledim ileride ekstra daha 1TB M.2 SSD kendim eklerim. Soğutucuyu thermalright Phantom spirit 120 SE olarak düşünüyorum ayrı alacağım. Kasa ve PSU sanırım şimdilik sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum son hali böyle @LH44

Dosya Ekleri

• Screenshot 2026-01-11 at 14-59-52 Sepetim - Vatan Bilgisayar.webp
    Screenshot 2026-01-11 at 14-59-52 Sepetim - Vatan Bilgisayar.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
SSD MSI 1TB yapılsa yeterli olur gibi.

M470 Pro iyi bir SSD değil.

Şu şekilde düzenledim ileride ekstra daha 1TB M.2 SSD kendim eklerim. Soğutucuyu thermalright Phantom spirit 120 SE olarak düşünüyorum ayrı alacağım. Kasa ve PSU sanırım şimdilik sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum

Kasa + PSU ikilisini Cougar MX220 650W olarak seçebilirsiniz.
İçindeki PSU bomba değil, idarelik olarak kullanılır.
SSD olarak özelleştirmelerden en mantıklı seçenek Exceria Pro.

Şu şekilde düzenledim ileride ekstra daha 1TB M.2 SSD kendim eklerim. Soğutucuyu thermalright Phantom spirit 120 SE olarak düşünüyorum ayrı alacağım. Kasa ve PSU sanırım şimdilik sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum son hali böyle @LH44

Ek olarak sistemi yakın zamanda yükseltmeyecekseniz PS120SE yerine daha ucuz (Assassin King 120SE gibi) bir soğutucu alıp artan bütçeyi PSU veya SSD şçin kullanmak daha mantıklı olur.

1TB sizin attığınız SSD ileride alacağım şu an elimde olan 1TB Exceria Pro ile ve üstündeki ile idare edeceğim. Sipariş geçiyorum herkese teşekkürler.

M470 Pro iyi bir SSD değil.

Kasa + PSU ikilisini Cougar MX220 650W olarak seçebilirsiniz.
İçindeki PSU bomba değil, idarelik olarak kullanılır.
SSD olarak özelleştirmelerden en mantıklı seçenek Exceria Pro.

Ek olarak sistemi yakın zamanda yükseltmeyecekseniz PS120SE yerine daha ucuz (Assassin king 120SE gibi) bir soğutucu alıp artan bütçeyi PSU veya SSD şçin kullanmak daha mantıklı olur.

https://www.amazon.com.tr/ThermalRi...ym.0225bc8f-f37e-4fff-9ca3-525962a1e525&psc=1 @LH44 bu yeterli olur mu?

Son düzenleme: