Simon 83 Bilgin Rezonans Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.943 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.710 2 Temmuz 2026 #11 Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü dedi: İnan batarya gram umrumda değil performansa, kameraya bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Geriye S25 FE kaliyor. Tavsiyem S25 FE olur.
Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü dedi: İnan batarya gram umrumda değil performansa, kameraya bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Geriye S25 FE kaliyor. Tavsiyem S25 FE olur.
KS KS Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü 1 Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.098 Makaleler 19 Çözümler 29 Beğeniler 5.190 2 Temmuz 2026 #12 Asily dedi: Geniş açı haricinde günlük kullanım için uygun. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım Xiaomi alacağım, ya içime çok sindi ama bilemedim ya, sizce iPhone alabilirken Xiaomi almak bir tık enayilik mi olur? Onun dışında NF3 Pro veya NF4 de alabilirim. ROM'u nasıl?
Asily dedi: Geniş açı haricinde günlük kullanım için uygun. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım Xiaomi alacağım, ya içime çok sindi ama bilemedim ya, sizce iPhone alabilirken Xiaomi almak bir tık enayilik mi olur? Onun dışında NF3 Pro veya NF4 de alabilirim. ROM'u nasıl?
Uyuyan Sincap 83 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.257 Çözümler 7 Beğeniler 3.133 2 Temmuz 2026 #13 iPhone tarafında en ucuzunu alıyorsun. Xiaomi'de amiral gemisi alıyorsun kediş. Xiaomi al o zaman en iyisi. Poco önermem ya işlemcisi hariç iyi değil.
iPhone tarafında en ucuzunu alıyorsun. Xiaomi'de amiral gemisi alıyorsun kediş. Xiaomi al o zaman en iyisi. Poco önermem ya işlemcisi hariç iyi değil.
KS KS Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü 1 Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.098 Makaleler 19 Çözümler 29 Beğeniler 5.190 2 Temmuz 2026 #14 Uyuyan Sincap dedi: iPhone tarafında en ucuzunu alıyorsun. Xiaomi'de amiral gemisi alıyorsun kediş. Xiaomi al o zaman en iyisi. Poco önermem ya işlemcisi hariç iyi değil. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın gedi, Xiaomi alırım herhalde. Bugün gideceğim, bulursam alacağım 15T'yi. Fotoğrafını da atarım.
Uyuyan Sincap dedi: iPhone tarafında en ucuzunu alıyorsun. Xiaomi'de amiral gemisi alıyorsun kediş. Xiaomi al o zaman en iyisi. Poco önermem ya işlemcisi hariç iyi değil. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın gedi, Xiaomi alırım herhalde. Bugün gideceğim, bulursam alacağım 15T'yi. Fotoğrafını da atarım.