Bütçe
30.000 TL
Şuan monitörüm var zaten 144 Hz.
O zaman PS5 ile oyunları alman kalır. Yine şunu unutma ki oyunlar PS5'te pahalı. Ben tavsiye etmiyorum açıkçası, eğer Discord, Steam vs. girmesem de olur diyorsan ve her istediğini kullanmayı umursamıyorsan PS5 alabilirsin. Buradan dalga geçiyor ve ya azarlıyor gibi gözüküyorum ancak öyle değil.

Evimde 2 yıldır PS5 var PS+ abonesiyim, PS+ hariç iki oyun aldım. 1) Fifa 2) KCD2. onun harici kütüphanesi gayet yeterli. Yıllık tek seferde PS+ parası verebiliyorsan ekstra bi ödemeye çok gerek yok. bahsettiğim gibi amacın oyun mu ve kontrolcü ile oyun kültürün var mı önemli olan o. Kontrolcü oyun kültürüm olmadığı için ps fifa hariç yatıyor büyük oranda.
Şuan monitörüm var zaten 144 Hz.

Şu an monitörüm var zaten 144 Hz.

O zaman

Nasıldır bilmiyorum direkt 30k ya filtreleme yapıp baktım bana uygun geldi kendin sonradan SSD eklemesi de yaptığın zaman pek sorun kalmaz ama yine de ben sırf oyun için PS5 alınması taraftarıyım hele ki evinde internet üzerinden (üyelik, ödev, gündelik işler vb.) Yapman gereken şeyleri yapabilmene olanak sağlayan bir bilgisayar varsa oyun için yeni bir bilgisayar almaya gerek yok ha mühendislik öğrencisisindir cad/cam veya programlama dilleri ile ilgileniyorsundur o zaman ayrı ama oyun anlamında PSdeki zevki bilgisayarda alamazsın bunu yıllarca bilgisayar kullanmış ve birkaç kez PS de oyun oynama fırsatını yakalayan biri olarak söylüyorum PS'nin yeri gerçekten ayrı tabii tercih senin düşün taşın ne yapman gerektiğine karar ver.