KS KS 895hak Çalışkan Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 27 Beğeniler 1 Bugün 10:32 #11 Ethem Efe dedi: Nothing 3. Genişletmek için tıkla... Nothing phone arka kamera dizlişi garip. Bütçeyi aşıyor.
Ethem Efe dedi: Nothing 3. Genişletmek için tıkla... Nothing phone arka kamera dizlişi garip. Bütçeyi aşıyor.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.101 Çözümler 9 Beğeniler 2.987 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 10:33 #12 895hak dedi: Nothing phone arka kamera dizlişi garip. Genişletmek için tıkla... Kamera olarak daha iyi ama gündelik kullanım olarak kat ve kat daha iyi. Şahsen görünüş olarak inanılmaz hoşuma gidiyor benim. Ethem Efe dedi: Kamera olarak daha iyi ama gündelik kullanım olarak kat ve kat daha iyi. Şahsen görünüş olarak inanılmaz hoşuma gidiyor benim. Genişletmek için tıkla... @michaelscofield Sizin bilginiz vardı yanlış hatırlamıyorsam.
895hak dedi: Nothing phone arka kamera dizlişi garip. Genişletmek için tıkla... Kamera olarak daha iyi ama gündelik kullanım olarak kat ve kat daha iyi. Şahsen görünüş olarak inanılmaz hoşuma gidiyor benim. Ethem Efe dedi: Kamera olarak daha iyi ama gündelik kullanım olarak kat ve kat daha iyi. Şahsen görünüş olarak inanılmaz hoşuma gidiyor benim. Genişletmek için tıkla... @michaelscofield Sizin bilginiz vardı yanlış hatırlamıyorsam.
KS KS 895hak Çalışkan Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 27 Beğeniler 1 Bugün 10:35 #13 Ethem Efe dedi: Kamera olarak daha iyi ama gündelik kullanım olarak kat ve kat daha iyi. Şahsen görünüş olarak inanılmaz hoşuma gidiyor benim. @michaelscofield Sizin bilginiz vardı yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Kastettiğiniz indirim nerede var?
Ethem Efe dedi: Kamera olarak daha iyi ama gündelik kullanım olarak kat ve kat daha iyi. Şahsen görünüş olarak inanılmaz hoşuma gidiyor benim. @michaelscofield Sizin bilginiz vardı yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Kastettiğiniz indirim nerede var?
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.101 Çözümler 9 Beğeniler 2.987 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 10:36 #14 895hak dedi: Kastettiğiniz indirim nerede var? Genişletmek için tıkla... Sık sık girdiğini belirttim. Hangi platformlar olduğunu hatırlamıyorum maalesef, arkadaşlar bilgi verecektir.
895hak dedi: Kastettiğiniz indirim nerede var? Genişletmek için tıkla... Sık sık girdiğini belirttim. Hangi platformlar olduğunu hatırlamıyorum maalesef, arkadaşlar bilgi verecektir.
KS KS 895hak Çalışkan Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 27 Beğeniler 1 Bugün 10:44 #15 Ethem Efe dedi: Sık sık girdiğini belirttim. Hangi platformlar olduğunu hatırlamıyorum maalesef, arkadaşlar bilgi verecektir. Genişletmek için tıkla... Alternatif olarak da POCO M8 Pro var.
Ethem Efe dedi: Sık sık girdiğini belirttim. Hangi platformlar olduğunu hatırlamıyorum maalesef, arkadaşlar bilgi verecektir. Genişletmek için tıkla... Alternatif olarak da POCO M8 Pro var.
yusufumm07 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 3.917 Çözümler 9 Beğeniler 1.881 Bugün 11:09 #16 A57 veya Poco X8 Pro Max veya bütçe çıkarsa S25 FE tercih edebilirsin. FE her anlamda iyi.
KS KS 895hak Çalışkan Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 27 Beğeniler 1 Bugün 11:42 #17 yusufumm07 dedi: A57 veya POCO X8Pro Max veya bütçe çıkarsa S25FE tercih edebilirsin. FE her anlamda iyi. Genişletmek için tıkla... X8 Pro Max olmaz. 30k olan bütçeyi aşıyor. X8 Pro'ya da M8 Pro daha iyi bir seçenek olmaz mı?
yusufumm07 dedi: A57 veya POCO X8Pro Max veya bütçe çıkarsa S25FE tercih edebilirsin. FE her anlamda iyi. Genişletmek için tıkla... X8 Pro Max olmaz. 30k olan bütçeyi aşıyor. X8 Pro'ya da M8 Pro daha iyi bir seçenek olmaz mı?
yusufumm07 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 3.917 Çözümler 9 Beğeniler 1.881 Bugün 11:48 #18 O zaman Poco X8 Pro'yu tercih et, genel kullanım için iyi.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.595 Makaleler 9 Çözümler 10 Beğeniler 1.877 Yer Karabük Bugün 12:16 #19 Poco bakmayınız. Kriterlerinizi karşılayan bir seri değil. 895hak dedi: X8 Pro Max olmaz. 30k olan bütçeyi aşıyor. X8 Pro'ya da M8 Pro daha iyi bir seçenek olmaz mı? Genişletmek için tıkla... M serisinden kesinlikle uzak durun.
Poco bakmayınız. Kriterlerinizi karşılayan bir seri değil. 895hak dedi: X8 Pro Max olmaz. 30k olan bütçeyi aşıyor. X8 Pro'ya da M8 Pro daha iyi bir seçenek olmaz mı? Genişletmek için tıkla... M serisinden kesinlikle uzak durun.
KS KS 895hak Çalışkan Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 27 Beğeniler 1 Bugün 12:32 #20 yusufumm07 dedi: O zaman pocox8Pro tercih et genel kullanım için iyi. Genişletmek için tıkla... X7 Pro da olabilir mi? Çünkü X8 Pro'nun tasarımı biraz içime sinmedi.
yusufumm07 dedi: O zaman pocox8Pro tercih et genel kullanım için iyi. Genişletmek için tıkla... X7 Pro da olabilir mi? Çünkü X8 Pro'nun tasarımı biraz içime sinmedi.