30.000 TL bütçe ile telefon önerisi

Bütçe
30.000 TL
X8 Pro ve A57 bakılabilir. Spark 8C işinizi görüyorsa bu ikili hayli hayli görür.

M8 Pro'da bakılabilir ancak eksik yanları var. Onun yerine Galaxy A56 bakardım ben olsam.

X7 Pro almanızı ise kesinlikle önermem.

X8 Pro ve A57 bakılabilir. Spark 8C işinizi görüyorsa bu ikili hayli hayli görür.

M8 Pro'da bakılabilir ancak eksik yanları var. Onun yerine Galaxy A56 bakardım ben olsam.

X7 Pro almanızı ise kesinlikle önermem.

Hocam arkama baktırmayan kamerası oyun performansı üzmeyen kamera dizlişi de çok önemli mi ki X8 Pro'da halka RGB renk var.

Okuduğum kadarıyla beklentiniz iş gören bir kamera ve fiyatına kıyasla alabileceğiniz en iyi yonga... Bu durumda A57'den ziyade POCO X8 Pro tercih etmeniz kesinlikle daha mantıklı olur. O fiyatta hiçbir markanın sunamadığı bir donanım elde edeceksiniz, kamera tarafı da günü kurtarır - "tost makinesi" vesaire değil.

X8 Pro'nun kamera dizilişi sade olmuş ama ışıkları açınca işler değişiyor. Tecno spark 8c 128gb takas ve ek destek sağlama + peşin + yaz fırsatları kaç tl ye indirebilir

X8 Pro'nun kamera dizilişi sade olmuş ama ışıkları açınca işler değişiyor. Tecno spark 8C 128 GB takas ve ek destek sağlama + peşin + yaz fırsatları kaç TL'ye indirebilir.

X8 Pro şu an 25.700₺... Kendi cihazınızı da kendiniz elden satın, 4K₺'ye bile satsanız cihaz size 21.700₺'ye mâl olacak.

Bu şekilde yapın...

X7 Pro da olabilir mi? Çünkü X8 Pro'nun tasarımı biraz içime sinmedi.
Şebeke sorunları yaşarsınız, ayrıca Poco size göre değil. Bunu bilmelisiniz.

Hocam arkama baktırmayan kamerası oyun performansı üzmeyen kamera dizlişi de çok önemli mi ki X8 Pro'da halka RGB renk var.
Hocam siz Poco'ya takmışsınız. Oyun performansı tamam ama kamera üzer. Ayrıca uzun ömürlü de sayılmaz. Xiaomi istiyorsunuz madem düz Xiaomi bakın. Niye bu kadar alt markalarına takmışsınız?

Kamerası gayette tost makinesi hocam. Performans tamam ama kamerasının tost makinesinden farkı yok, haksızsınız hiç kusura bakmayın.

Ayrıca donanım iyi ancak o berbat yazılımı. Poco ve Redmi serilerinde HyperOS aşırı berbat.

Bütçenizi aşarak S25FE ve Xiamo 15T bakmanızı öneririm.

Ana kamera sensörü olarak LYT-600 var, gayet de iş görür seviyede.

Kaldı ki o fiyata o donanımı sunan bir cihazdan her şeyi kusursuz sağlamasını bekleyemezsiniz. O fiyat bandında bundan başka hangi cihazda Dimensity 8500 seviyesinde yonga var, hangisinde UFS 4.1 depolama yongası var?

Yazılım kısmının iyi olmadığına katılıyorum ancak DeBloat ile bu durum bir nebze iyileştirilebilir.

Ya daha düşük performansa ve şebeke kısmındaki soruna katlanıp A57'ye yönelecek, sırf IMX906 ve ağır ama stabil arayüz sunduğu için ya da donanımı önceleyip yazılım ve kameradaki pürüzü görmezden gelecek.

Bu fiyata kusursuz cihaz yok maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…