30.000 TL bütçe ile telefon önerisi

Bütçe
30.000 TL

Doğru söylüyorsunuz. Tecno spark 8Cden kamera ile güncellemesi deseniz yok, arayüz desen yok. Donanımı olmazsa kameranın ne anlamı kalır hocam. İyi tarafı 4K 60FPS var OIS var gayet iyi.X8 proyu aldığım zaman kamera dizilimi olarak gözüme biraz güzel gelecek mi hocam.

Kamera isteniyorsa bu bütçede A57, A56 ve NP 3a Pro alınabilir. X8 Pro'ya kıyasla daha düzgün bir kamera paketi sunuyor bu cihazlar.

Ayrıca A57 performans konusunda zayıf değil. Modem verimsizliğini daha çok kırsal bölgelerde hissedersiniz.

Yapısı değil de diziliş şeklini kastediyorum.

Haklısınız hocam. Performans olarak çok iyi dedim ancak kamerası rakiplerine göre berbat. Zaten bu durum normal çünkü oyuncu cihazı.

POCO M8 Pro'yu beğenmiştiniz sanırım?

Plastik kasa, UFS 2.2 gibi yanlarını umursamam derseniz alabilirsiniz.

Bilemedim ki hocam POCO X8 Pro'nun kamera dizilimini sindirmeye çalışıyorum. RGB LED ışıkları güzel. M8 Pro donanım konusunda üzer mi? Çünkü bir telefonu uzun yıllar kullanacağım.

Bilemedim ki hocam POCO X8 Pro'nun kamera dizilimini sindirmeye çalışıyorum. RGB LED ışıkları güzel. M8 Pro donanım konusunda üzer mi? Çünkü bir telefonu uzun yıllar kullanacağım.
M8 Pro evet üzer. Nothing Phone 3a Pro güzel aslında.

Kamera beklentin yoksa Poco X Pro günü kurtarır, oyun oynamak için ideal. Ayrıca kameradaki ışıklar hoşuma gidiyor.

Kamera beklentin yoksa Poco X Pro günü kurtarır, oyun oynamak için ideal. Ayrıca kameradaki ışıklar hoşuma gidiyor.
Kameranın özellikleri X8 Pro'da benim için oldukça yeter de artar. Sadece dizilim şeklini kastetmiştim. Kameradaki ışıkla hayli güzel.
Hiç onu kendiniz gördünüz mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…