30.000 TL bütçe ile telefon önerisi

Bütçe
30.000 TL
Kameranın özellikleri X8 Pro'da benim için oldukça yeter de artar. Sadece dizilim şeklini kastetmiştim. Kameradaki ışıkla hayli güzel.
Hiç onu kendiniz gördünüz mü?
Fiziksel inceleme yapmadım videolardan gördüğüm kadarıyla gayet hoş duruyor kamarada sizin için yeterli ise sorun kalmıyor tercih edebilirsiniz.

X8 Pro'nun en zayif yani kamera ama sizin de kamera onceliginiz yok gibi. Performans acisindan guclu bir ürün.

A57 de bakabilirsiniz, pek zayif karni yok.

Kamerası da yine iyi 4K60FPS destekliyor X8 Pro. Samsung gereksiz pahalı ve aynı fiyata başka telefonun 512 GB olanı alabiliyoruz. Ben bile olsam Honor magic 8 Lite daha iyi olduğu için tercih ederdim ama benim beklentim farklı.

@895hak, 4K 60 FPS desteklemesi iyi anlamina gelmiyor. Kamera sensoru tarafi komple epey bir zayif A57'ye gore. Ama size bence de X8 Pro daha uygun, evet.

Samsung yazılım algoritması onu öne geçirebilir. Onu Google camera ile bakarız işimize. Tecno spark 8C'yi 4 yıldır kullanıyorum ama ne kadar canımı sıktığını söylemem gerekir. Kamerası deseniz daha ışık almayı bilmiyor.

4K olması göz boyama, 512GB'da öyle. Beklentinizde kamera var, Poco beklentinizi üzer bu konuda. Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz?

Ucuz telefon bu, kamera performansı beklemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…