@BerkayZ87, @SF26, hocam sanırım bir daha ASUS'dan donanım almayı düşünmüyorum. Şu anda klavyemde, faremde, bilgisayardaki çoğu bileşenlerimde ASUS marka; fakat garanti mevzularında ve herhangi bir sorun çıktığında gerçekten berbat bir firmalar. Monitörde panel olarak kendini kanıtlamış LG ve Samsung tarzı markalara daha yakınım sanırım.
Evet daha önce hiç OLED monitör kullanmadım eğer alırsam ilk OLED monitörüm olacak doğrusunu söylemek gerekirse OLED monitör teknolojisi hakkında bilgiye sahip değilim hiç araştırma yapmadım ne gibi teknolojileri var vs herhangi bir yanma durumunda marka ürünün arkasında duruyormu garanti mevzuları nasıl işliyor vs bunlar hakkında da bilgilendirme yaparsanız sevinirim.
Bu iki monitör arasında sizce hangisi daha mantıklı aralarında ahım şahım bir fiyat farkı yok biri 2K biri 4K çözünürlüğe sahip 500Hz olması benim için bir anlam ifade etmiyor.
Hocam aralarında 5 bin TL gibi komik bir fiyat farkı var bu tarz durumda tabii ki de 4K alırım ihtiyacım olmamasına rağmen neden 2K alayım mantıklı olan da bu değil mi? İstemiyorum demem neyi değiştirir? Ben aralarında yüksek fiyat farkı olduğunu sandığım için istemiyorum dedim genelde hikayeli oyunlar oynuyorum zaten 4K benim işime gelir Hz yüksek olmasa da olur rekabetçi oyun oynamadığım için.